Feiring og første dag i 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag er det endelig 1. januar, dere! Et helt nytt og blankt år står foran oss og jeg virkelig elsker følelsen av å starte på nytt. Nyttårsaften ble feiret med et vennepar, Astrid og Kjetil, som hadde tatt turen fra østlandet. Det ble en rolig og perfekt kveld med kalkunmiddag, alt for mye godis, brettspillet «Ryktet går» og stand up på TV’en. Fyrverkeriet ble sett fra verandaen, og det var faktisk opphold akkurat da det startet! Regnet kom fort igjen, så det var godt det var snar vei inn.

I dag har vi spist verdens diggeste frokost, slik jeg tradisjonelt spiser hvert år den 1. januar, og gått en liten tur i Alvøen (en fin plass i Bergen). Været i dag har vært helt nydelig, og jeg er skikkelig glad for at det ser ut til at det kan bli litt opphold fremover. I morgen skal jeg møte noen gode venninner for en venninnekveld og søndag er jeg veldig klar for å starte opp treningen igjen og pakke ned julen. Mandag starter jeg med rent og sunt kosthold igjen. Det er kjærkomment, jeg merker kiloene har sneket seg på i desember. Jeg er vel ikke alene? Her er noen bilder fra nyttårsaften og den fine dagen vi har hatt i dag.

 

12 kommentarer om “Feiring og første dag i 2016

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.