En hilsen på en onsdag

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! Jeg har laget meg en egen SoundCloud-profil! Jeg liker egentlig lydformatet godt jeg, selvom vi er i videotider. Hva med dere? Ønsker dere at jeg skal fortsette å lage lydfiler? Jeg vil som sagt lage en lydfil der jeg forteller litt om livsstilsendringen min, men er det andre ting dere gjerne vil jeg skal snakke om?

 

18 kommentarer om “En hilsen på en onsdag

  1. ååh, det var superhyggelig å HØRE! Er ikke sånn supernødvendig med videoblogg for min del, selv om det er jo såklart morro det og :) Er så kjekt å få en stemme bak bloggen, fortsett!

  2. Eg e ein sucker for video, syns det va så kjekt å se deg. Lydklipp e bra det og asså. Eg foretrekke video bare. Men nå får eg se deg på snapchat da, hehe ;)

    // Tusen tusen takk Caroline <3 <3 <3

  3. Å jeg elsker lydfil formatet, bedre enn video for min del. Kanskje fordi jeg får litt nostalgisk følelse av lydbøker som jeg hørte så mye på som liten :) syntes også det er mer harmonisk og ekte, sånn generelt.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.