Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Video eller lyd?

4. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei kjære lesere! God helg, dere! Bildet over her tok jeg i Reykjavik på en kafé som heter Babalu, hele badet var innredet med Star Wars all the way. Hvor herlig er ikke det? Jeg elsker slikt, ting som er litt annerledes enn standarden. Spisesteder som skiller seg ut, det var det mange av på Island. Ah, Island altså. Jeg vil tilbake…

I kveld sitter jeg og Mio (katten) hjemme mens min kjære er på julebord med jobben, og derfor snek jeg meg til pinnekjøtt fra Fjordland. Synes faktisk ikke det smaker så aller verst, hva synes dere? Man må ta det for det det er. Jeg er så utrolig glad akkurat nå, livet er fint å leve. På tross av senebetennelse, og at jeg er så støl etter treningen i går som jeg aldri tror jeg har vært før, så smiler livet! Håper dere har det like bra! Det er mye fint og spennende som skjer, mye annerledes og nytt. Dagene er fylt opp og jeg liker det! I dag fikk jeg også vite at kokeboken jeg skal være med i har kommet til postkontoret, jeg gleder meg sånn til å hente den!

Over til noe annet. Jeg vil bare si at jeg er så utrolig takknemlig for at det er så mange av dere som nå legger igjen en kommentar når dere er innom, det gir meg massevis av motivasjon og glede. Utrolig hva en liten kommentar kan gjøre, det betyr veldig mye for meg. Jeg tenkte også at jeg kanskje skal lage en videoblogg eller en lydfil til dere, for det var noen av dere som gjerne ville jeg skulle gjøre det. Jeg har aldri gjort noe sånt før så det er litt skummelt… Men kanskje en spørsmålsrunde er en naturlig plass å starte når man skal lage en videoblogg eller lydfil? Og hva foretrekker dere egentlig, lyd eller video? Jeg blir i alle fall veldig takknemlig om dere vil legge igjen noen spørsmål i kommentarfeltet, så jeg har noe å snakke om. Iiik. Dere er best! Tusen takk for at dere er så flotte!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Milla

  Video!!!! Syns du e så hærlig på snapchat så ja te video ? Så te noen spørsmål: kor finne du inspirasjon/energi te å laga så mye forskjellige matretter? Din favorittbok og hvorfor? Kanskje også ditt favoritt sitat fra den bokå? Ka hørre du på akkurat nå? Har du ein guilty pleasure? Din favoritt skuespiller og hvorfor? Det va dei spørsmålå eg kom på i farten, ha ein fin kveld og god helg te deg og mannen din ❤️

  4. desember 2015 at 6:24 pm Reply
  • Caroline

   Taaakk Milla, du er best!

   4. desember 2015 at 6:26 pm Reply
 • Milla

  Glede meg sånn te du ska svara med video :)

  // Eg e ikje oppvokst med mye snø, som du seie så e det mye slaps på vestlandet ;) Va heller ikje no glad i å gå på ski og dro aldri på hytter eller fjellet som liten. Det va akebrett det gikk i som små, og det ska eg innrømma at det like eg endå. Så kanskje eg kan ta det opp igjen når Ask blir større <3 Og nordlys. Åh. Elske nordlys. Huske det fra når eg bodde i Sandnessjøen. Der va det alltid fin vinter med mye snø. Og nordlys. Men som sagt, på vestlandet så e det lite av den ordentlige vinteren. Og då blir du ikje så glad i den ;)

  5. desember 2015 at 12:32 pm Reply
  • Caroline

   Aking er konge!

   5. desember 2015 at 2:11 pm Reply
 • Renate

  Ååå, så spennende! Video høres bra ut! :D

  Jeg er så lite oppfinnsom når det gjelder spørsmål, haha. But ohwell; here we go! Hvem er din favoritt i Friends? Hva er din favorittbrus? Hvor vil du dra neste gang du (og Jørgen) skal reise? Har du noen tips mot stress og uro i kroppen? Liker du å gå på ski? Hvis du hadde hatt valget mellom (hvilken som helst) sjokolade og (hvilket som helst) surt godteri, hva hadde du valgt? Hvor finner du alle oppskriftene dine? Og det var det var det jeg kom på akkurat nå, haha.

  Ha en fin kveld videre! <3

  5. desember 2015 at 8:12 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for spørsmål Renate ❤️

   5. desember 2015 at 8:54 pm Reply
 • Katrine Ü

  Åh, gøy! Jeg gleder meg til svarene kommer, uansett om det blir lyd eller video! Hmm, mine bidrag: hva er din favorittårstid, og hvorfor? Hvilken egenskap skulle du ønske du hadde (som du ikke har)? Hva liker du best å gjøre om vinteren? Hva er dine beste juleminner? Har du noen planer for det neste året som du har lyst til å dele? :)

  6. desember 2015 at 10:38 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for spørsmål!

   7. desember 2015 at 8:34 am Reply
 • Carina Behrens

  Video video video! Du er så superflink til å snakke for deg og tar deg bra ut foran kamera, elsker når du gjør det på Snap, så ja, definitivt video!

  Spørsmål:

  – Hva er den største motivasjonen for deg, når det kommer til trening og kosthold? Hva holder deg gående?
  – Hvilken bok har gjort størst inntrykk på deg?
  – Hvilken film har gjort størst inntrykk på deg?
  – Hvilken matrett synes du er alleraller best og hvorfor?
  – Er du glad i jul og juletid?

  :D

  7. desember 2015 at 7:58 am Reply
  • Caroline

   Tuuusen takk Carina!

   7. desember 2015 at 8:35 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.