TV-guide julen 2015

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]ulen er tid for TV-kos, og det går et hav av forskjellige filmer og programmer. Her har jeg samlet de filmene og TV-programmene jeg tror det er verdt å ta en titt på i julen, og som gir meg julestemning og glede. Hvilke filmer eller TV-programmer må du få med deg i julen? Jeg må alltid få med meg Tre nøtter til Askepott, Grevinnen og Hovmesteren, Flåklypa Grand Prix, Timmi Gresshoppes julefest og Alene hjemme. Forresten går mange av de samme filmene flere ganger gjennom hele julen, jeg har bare tatt med dem på en dag og ikke flere. De som er merket med stjerner er mine favoritter, og dere kan trykke på titlene for å lese mer.

Lørdag 19. desember

Søndag 20. desember

Mandag 21. desember

Tirsdag 22. desember

Onsdag 23. desember

Torsdag 24. desember

Fredag 25. desember

Lørdag 26. desember

Søndag 27. desember

Mandag 28. desember

Tirsdag 29. desember

Onsdag 30. desember

Torsdag 31. desember

Fredag 1. januar

Sånn, nå håper jeg dere har funnet noe dere liker! ♥

 

9 kommentarer om “TV-guide julen 2015

  1. TAKK!! Denne er lagret i bokmerkene mine nå, slik at jeg enkelt kan finne tak i denne til hver kveld fremover. :D Yeey! :D Harry Potter har blitt et MUST i Jula, men jeg savner at de ikke sender alle sammen i riktig rekkefølge.. :/

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.