Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #9

8. desember 2015
 • Liker du pinnekjøtt? Jeg merker at folk jeg kjenner enten har et elsk- eller hatforhold forhold til det, men jeg bare virkelig elsker det. Denne julen har jeg lyst å prøve meg på pinnekjøtt med poteter og vørterøl i bunnen. Ser godt ut!
 • Jeg har funnet ut at ansiktskrem med aloe vera fungerer veldig bra på min hud som ofte blir veldig tørr på vinteren, så det er et lite tips til de som plages med det samme. I den jeg bruker (som jeg har fått i gave, så jeg vet ikke hvor man får tak i den) er det 100 % økologisk aloe vera, og den trekker veldig kjapt inn i huden.
 • Jeg ønsker meg veldig en tykkbunnet jerngryte til jul, og her kan du lese hva som er så bra med slike gryter.
 • Liker du Gabrielle? Den beste låten hennes (etter min smak) er en av de første hun gav ut, og den heter «Mildt sagt». Sjekk den ut!
 • Når vi nå snakker om musikk må jeg bare si at jeg elsker «Kiss Me» av Olly Murs, låten får meg alltid i godt humør!
 • Om du bor i Bergen anbefaler jeg virkelig å stikke innom kaféen Amalies Hage på biblioteket, de har så mye godt der for tiden! Og om du bor i Oslo så er makronene hos Sebastien Bruno helt utrolig godt, spesielt de med smak av salt karamell.
 • Liker du spenningsbøker? Her er 53 bøker som du mest sannsynlig ikke klarer å legge fra deg.
 • En venninne av meg, Yasmine, har begynt å blogge. Følg henne her!
 • Hørt om infographic? Det er informasjon samlet i illustrasjoner og grafikk, jeg elsker det! Her kan du se ti forskjellige bordskikker i forskjellige land.
 • Du kan forresten lage din egen infographic her.

Foto: Natasha Vasilijeva.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • karen anna

  Så masse fine tips! Jeg absolutt ELSKER pinnekjøtt, det er noe av det beste jeg vet. Og det med krem med aloe vera i passet bra, for jeg blir også veldig tørr om vinteren.

  8. desember 2015 at 7:55 pm Reply
  • Caroline

   Så bra du likte tipsene!

   8. desember 2015 at 8:10 pm Reply
 • IM

  Hipp hurra for mange lesetips! På fredag er siste eksamen gjennomført og da skal det bli digg å bytte ut pensum med annen litteratur! På søndag drar jeg hjem på juleferie og fra da av skal hver dag nytes frem til jul og romjul <3 Ah gleder meg! Make it a December to remember!

  9. desember 2015 at 1:25 pm Reply
  • Caroline

   Jaaa, enig!

   9. desember 2015 at 1:56 pm Reply
 • Karoline

  Fine tips. Særlig boktipsene selv om jeg egentlig ikke trenger å finne enda flere bøker som jeg får veldig lyst til å lese siden jeg har en hel massevis å velge mellom fra før (jo da, man trenger alltid ideer til bøker å lese, bøker får jeg aldri nok av), men det andre var interessant det og. Og personlig gir jeg pinnekjøtt terningkast 4 som matrett, noe som betyr at jeg alltid liker det bedre enn jeg husket når jeg spiser det, men generelt sett foretrekker ribbe ;)

  9. desember 2015 at 2:47 pm Reply
  • Caroline

   Ah, jeg liker ikke ribbe så godt. Føler at mange enten liker ribbe eller pinnekjøtt.

   9. desember 2015 at 3:59 pm Reply
 • yasminegonzalezYasmine

  Sa herlig du er! Er kjempe smigrende at jeg kom pa tips listen din! Du er god du!!

  9. desember 2015 at 4:57 pm Reply
  • Caroline

   :) det fortjente du!

   9. desember 2015 at 7:52 pm Reply
 • Stine Friis

  Takk for infographic-verktøy! Har putta den i huskelista mi :D

  9. desember 2015 at 7:05 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   9. desember 2015 at 7:51 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.