Tirsdagstips #8

  • NRK har lansert en ny serie som heter Tara og Vegard, jeg synes det er en underholdende serie så langt.
  • Jeg elsker virkelig bloggen til Eirín Kristiansen, det er kanskje favoritten min av alle bloggene jeg leser for tiden! Og nå vil jeg anbefale dere å lese hennes innlegg om å stå opp tidlig, det inspirerte i alle fall meg.
  • Visste dere at Jul i Skomakergata og Amalies Jul ligger på NRK Nett-TV? Yei!
  • Nå er FilmBIB lansert, bibliotekets egne filmbase! Om du har et nasjonalt lånerkort får du her tilgang til mange norske dokumentarer og kortfilmer.
  • Sara har laget podcasten Ingefær, sjekk den ut.
  • Synne har også laget podcast! Sjekk den ut her.
  • Her kan du finne litt inspirasjon om du har lyst til å skrive litt.
  • I år skal jeg prøve å lage pinnekjøtt, noe jeg aldri har prøvd før! Har du? Jeg tenkte at denne oppskriften må være perfekt å bruke.

Foto: Ian Schneider.

6 kommentarer om “Tirsdagstips #8

  1. Mange bra linker! Jeg har i en lang periode vært flink på å komme meg opp tidlig, og jeg liker det så godt. Men i dag gikk jeg på en smell – og har vært snurt hele dagen på grunn av det. Haha! Samtidig vil jeg gjerne nyte den siste tida jeg har før jeg skal ut i ordentlig jobb etter studiene. Så jeg prøver å ikke være for hard med meg selv :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.