Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #10

15. desember 2015
 • Personlighetstester er morsomt, eller hva? Jeg likte denne her spesielt godt. Når jeg tok den ble jeg personlighetstype “The Advocate” (INFJ-T), som tydeligvis er så sjeldent som at kun 1% av befolkningen har den. Jeg er, i korte trekk: 83% introvert, 71% intuitiv, 79% følelsesmenneske, 76% kontrollfreak/strukturert og 74% turbulent. Les mer om hva disse betyr her. Nå må dere bare ta testen og fortelle meg hva dere ble!
 • Dere må se SKAM på NRK! Jeg ble umiddelbart 16 år igjen når jeg så den serien.
 • En annen god serie er FML på TV2 Livsstil. Jeg synes det er flott når ungdommer selv forteller hvordan de har det og hvilke utfordringer de møter i dagens samfunn.
 • Mer TV! De utilregnelige, som nå ligger på NRK.no, tar for seg folk som har begått grusomme kriminelle handlinger. OBS: Episode 1 ligger kun to dager til.
 • Jeg har veldig lyst til å lære meg å strikke, og nå har jeg fått tips om at nettsiden Pickles er genialt til sånt!
 • Er dere klar over at Disney nå har kunngjort hvilke filmer de skal gi ut de neste 4 (!) årene! Jeg gleder meg spesielt stort over Alice Through the Looking Glass, Finding Dory, The BFG, Beauty and the Beast, Pirates of the Caribbean, Coco og Toy Story. Ah, små (store) gleder!
 • Jeg er en av de som nå vrir seg i håret av helsemyndighetene. Hvorfor skal de fokusere så mye på mettet fett, når det er sukker som er den egentlig store fienden?
 • Har du lyst å lære mer om å skrive en god søknad og CV? Sjekk ut CV-nerden!
 • Den nye låten til Astrid S er nydelig, den heter Paper Thin.
 • Og til slutt; en viktig melding fra brannvesenet.

Foto: Bolun Yan.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Marthe

  Eg og vart Advocate INFJ-T, men heile 92% intovert, uff… håpe de ikkje er så ille på ordenltig. Pickles har masse fint. Har faktisk begynt på ein genser til meg sjølv, heimestrikka acne genser. Går fort, og har alle delane klare til å sette sammen. Skal sjå over dei andre linkane og. Likar slike innlegg.

  15. desember 2015 at 1:37 pm Reply
  • Caroline

   Oi, så kult at vi ble det samme. Det trenger absolutt ikke være negativt at man er introvert :) Hjemmestrikket genser høres perfekt ut!

   15. desember 2015 at 1:43 pm Reply
 • Milla

  Eg blei «The Mediator», 4% av befolkningen har det.

  75% introvert
  59% intuitive
  80% feeling
  54% prospective og 86% turbulent.

  Utrolig interressant test. Spesielt å lesa resultatet ittepå. Nesten så eg vurdere å kjøpa the premium pack for å læra mær om meg sjøl. Åsså va det litt gøy å se William Shakespeare som ein av de kjente personane med samme personlighet. Eg elske Shakespeare, hehe ;)

  // Tusen tusen takk vakre du <3

  15. desember 2015 at 3:11 pm Reply
  • Caroline

   Synes det hørtes veldig ut som deg, ja! :) <3

   15. desember 2015 at 3:16 pm Reply
 • christielin

  Ble INFJ-A :) Artig. Kjekt med CV-tips og – det trengs!

  15. desember 2015 at 3:13 pm Reply
  • Caroline

   Å, så gøy. Når du sier det så føler jeg at vi er litt like :)

   15. desember 2015 at 3:15 pm Reply
 • Åshild

  INTJ-T – «The Architect».

  Jeg har tatt den testen et par ganger på forskjellige nettsider, og blir enten INTJ eller INFJ hver gang. Antar jeg flyter et eller annet sted i midten mellom de to. Det er iallefall gøy å lese resultatene – det er skremmende hvor likt det er.

  15. desember 2015 at 3:45 pm Reply
  • Caroline

   I know! Det stemmer veldig bra!

   15. desember 2015 at 3:55 pm Reply
 • nursenadia

  Herregud, vi er jo nesten samme mennesket, jeg og du. Fikk samme som deg, og bare mellom 1-5% forskjell på alle kategoriene :o

  16. desember 2015 at 9:19 pm Reply
  • Caroline

   Haha, så utrolig kult. Du er tydeligivis bra ;)

   17. desember 2015 at 11:03 am Reply
 • Marlene

  Da har jeg også tatt testen.

  Ble «Defender» (ISFJ-T). Kjenner meg veldig godt igjen i det.
  Ellers så så det slik ut.

  Introvert 85%
  Observant 57%
  Felling 58%
  Judging 67%
  Turbulent 71%

  Kjente personer med denne typen personlighet er vist Vin Diesel, Halle Berry, Emma Watson, Anna Hathaway,
  Beyoncè, Queen Elizabeth || og Kate Middelton.

  Morsomt og lese! :)

  19. desember 2015 at 3:46 pm Reply
  • Caroline

   Ja, veldig interessant :)

   19. desember 2015 at 3:47 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.