Tid for nytt antrekk til nyttårsaften?

[su_dropcap style=»simple»]A[/su_dropcap]kkurat nå har ASOS.com opp til 70% tilbud på antrekk til nyttårsaften, og det er så mye fint! Hvor kult hadde det ikke vært å ha en paljettkjole? Skal det være så skal det være! Hva tenker dere? Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter, det er bare å trykke på bildene for å komme til antrekkene. Og husk at du kan kjøpe for totalt 350 norske kroner uten å måtte betale toll (frakten er inkludert i den prisen, men ASOS har som regel fri frakt). Hvilke antrekk liker dere best?

Plus size

 

4 kommentarer om “Tid for nytt antrekk til nyttårsaften?

  1. De var kjempefine (hilsen ei som elsker glitter ehem..!) Syns den første var veldigfin og den i gull med tshorte-ermer :) (om eg må velge)

  2. Åh, likte den første og den nest siste skikkelig godt! Kanskje jeg endelig skal slå til og bestille en kjole derfra? Har siklet etter kjolene deres SÅ lenge, men bare aldri bestilt noe derfra.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.