Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tid for nytt antrekk til nyttårsaften?

13. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]A[/su_dropcap]kkurat nå har ASOS.com opp til 70% tilbud på antrekk til nyttårsaften, og det er så mye fint! Hvor kult hadde det ikke vært å ha en paljettkjole? Skal det være så skal det være! Hva tenker dere? Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter, det er bare å trykke på bildene for å komme til antrekkene. Og husk at du kan kjøpe for totalt 350 norske kroner uten å måtte betale toll (frakten er inkludert i den prisen, men ASOS har som regel fri frakt). Hvilke antrekk liker dere best?

Plus size

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Christi Elin

  De var kjempefine (hilsen ei som elsker glitter ehem..!) Syns den første var veldigfin og den i gull med tshorte-ermer :) (om eg må velge)

  13. desember 2015 at 12:10 pm Reply
  • Caroline

   :D

   13. desember 2015 at 7:09 pm Reply
 • karen anna

  Åh, likte den første og den nest siste skikkelig godt! Kanskje jeg endelig skal slå til og bestille en kjole derfra? Har siklet etter kjolene deres SÅ lenge, men bare aldri bestilt noe derfra.

  13. desember 2015 at 1:22 pm Reply
  • Caroline

   Slå til!

   13. desember 2015 at 7:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.