Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Mine mål for 2016

11. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er det snart tid for min favorittid på året; begynnelsen! Jeg elsker januar, jeg elsker mandager og jeg elsker morgener. Da er jeg på topp! 2016 nærmer seg med stormskritt og jeg vil så gjerne at det skal bli mitt år. Et år fylt med glede, mestring, gode opplevelser og kjærlighet. Et år med utvikling. Hva er deres mål for 2016? Dette er mine:

 • Lese 12 bøker. Tror det er passende, jeg leser dessverre ikke så mye for tiden.
 • Kjøpe maks fire bøker. Denne blir vanskelig, men jeg har allerede alt for mange bøker. Og bibliotek og gaver er en fin ting!
 • Spare penger hver måned. Det spiller ingen stor rolle hvor mange penger jeg sparer, så lenge jeg setter litt inn på sparekontoen hver måned.
 • Reise en gang til utlandet. Håper jeg får dette til, jeg har veldig lyst på en tur på tross av at jeg bør spare litt penger neste år.
 • Fortsette å trene jevnlig. Gjerne to til tre ganger i uken, og passe på at det ikke stopper opp.
 • Utforme en egen kokebok. Et stort mål som jeg har veldig lyst til å klare.
 • Filme. Jeg filmer alt for lite, og det er så utrolig koselig å se på filmer fra det man har opplevd.
 • Ta bilder. Gjerne enda flere enn jeg har tatt i år.
 • Fortsette å spise sunt. Fordi det er digg.
 • Gå ned enda mer i vekt. Fordi det er sunt for kroppen min.

Foto: Kimson Doan.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Stine Friis

  Jeg liker folk som setter seg mål. Ett av mine mål for 2015 var å lære å lage helstekt kylling – og det har jeg fått til! Hurra! :D

  11. desember 2015 at 5:59 pm Reply
  • Caroline

   Yei! :D

   12. desember 2015 at 10:56 am Reply
 • Brukne Vinger

  Fine mål. Jeg satte meg et av målene du har på listen nå i år, om å lese minst 1 bok. Jeg har svært dårlig konsentrasjon og enda verre hukommelse. Men altså jeg klarte å lese 1 bok i år. Jeg er virkelig stolt av meg selv, tiltross for at jeg ikke husker noe av det jeg har lest.

  Håper du når målene dine, kjære deg <3

  12. desember 2015 at 9:37 am Reply
  • Caroline

   Kjempebra! Synes du er flink :) Tusen takk!

   12. desember 2015 at 10:56 am Reply
 • Helene

  Kan jeg spørre om en ting? Har du vært med i smiths venner før? :)

  12. desember 2015 at 1:53 pm Reply
  • Caroline

   Det stemmer :)

   12. desember 2015 at 5:59 pm Reply
   • Helene

    Jeg også. Synes det var noe kjent! Er ikke med lenger selv. Virker som du har fått et veldig fint liv da! :) Stå på!

    13. desember 2015 at 11:44 pm Reply
    • Caroline

     Ah, jeg vet ikke helt hvem du er men håper du har et fint liv du og :)

     14. desember 2015 at 9:34 am Reply
 • Marthe

  Har eigentlig berre eit mål for 2016, at det blir et fint år, der eg er mykje glad. Det er ikkje alltid like lett. Og så håpar eg også å få utforska et nytt land.

  12. desember 2015 at 2:21 pm Reply
  • Caroline

   Jeg synes det høres utrolig fint ut, jeg :)

   12. desember 2015 at 5:59 pm Reply
 • Karoline

  Så fine mål. Mine mål for 2016 er å få jobb (er veldig lei av å være arbeidssøkende nå), bli enda flinkere til å ta trappene fremfor heisen, siden målet mitt for i år var å lese 97 bøker (et mål jeg nådde for noen dager siden) så er målet for 2016 å lese 98 bøker, jeg har ellers mål om å fortsette å skrive, tegne, fargelegge og ta bilder en del for å være kreativ siden det er elsk og sist, men ikke minst, har jeg et mål om å bli mindre kresen og utvide horisonten litt når det gjelder mat for jeg spiser veldig mye av det samme og burde bli flinkere til å teste nye ting og bli mindre sær og sånt. I en ideell verden blir jeg forfatter i tillegg og får tak i Nintendo Wii U, men det kommer litt mer i kategorien ønsker og drømmer enn mål ;)

  13. desember 2015 at 10:04 pm Reply
  • Caroline

   Elsker det du skriver og heier på deg!

   13. desember 2015 at 10:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.