Mine mål for 2016

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er det snart tid for min favorittid på året; begynnelsen! Jeg elsker januar, jeg elsker mandager og jeg elsker morgener. Da er jeg på topp! 2016 nærmer seg med stormskritt og jeg vil så gjerne at det skal bli mitt år. Et år fylt med glede, mestring, gode opplevelser og kjærlighet. Et år med utvikling. Hva er deres mål for 2016? Dette er mine:

 • Lese 12 bøker. Tror det er passende, jeg leser dessverre ikke så mye for tiden.
 • Kjøpe maks fire bøker. Denne blir vanskelig, men jeg har allerede alt for mange bøker. Og bibliotek og gaver er en fin ting!
 • Spare penger hver måned. Det spiller ingen stor rolle hvor mange penger jeg sparer, så lenge jeg setter litt inn på sparekontoen hver måned.
 • Reise en gang til utlandet. Håper jeg får dette til, jeg har veldig lyst på en tur på tross av at jeg bør spare litt penger neste år.
 • Fortsette å trene jevnlig. Gjerne to til tre ganger i uken, og passe på at det ikke stopper opp.
 • Utforme en egen kokebok. Et stort mål som jeg har veldig lyst til å klare.
 • Filme. Jeg filmer alt for lite, og det er så utrolig koselig å se på filmer fra det man har opplevd.
 • Ta bilder. Gjerne enda flere enn jeg har tatt i år.
 • Fortsette å spise sunt. Fordi det er digg.
 • Gå ned enda mer i vekt. Fordi det er sunt for kroppen min.

Foto: Kimson Doan.

12 kommentarer om “Mine mål for 2016

 1. Fine mål. Jeg satte meg et av målene du har på listen nå i år, om å lese minst 1 bok. Jeg har svært dårlig konsentrasjon og enda verre hukommelse. Men altså jeg klarte å lese 1 bok i år. Jeg er virkelig stolt av meg selv, tiltross for at jeg ikke husker noe av det jeg har lest.

  Håper du når målene dine, kjære deg <3

 2. Har eigentlig berre eit mål for 2016, at det blir et fint år, der eg er mykje glad. Det er ikkje alltid like lett. Og så håpar eg også å få utforska et nytt land.

 3. Så fine mål. Mine mål for 2016 er å få jobb (er veldig lei av å være arbeidssøkende nå), bli enda flinkere til å ta trappene fremfor heisen, siden målet mitt for i år var å lese 97 bøker (et mål jeg nådde for noen dager siden) så er målet for 2016 å lese 98 bøker, jeg har ellers mål om å fortsette å skrive, tegne, fargelegge og ta bilder en del for å være kreativ siden det er elsk og sist, men ikke minst, har jeg et mål om å bli mindre kresen og utvide horisonten litt når det gjelder mat for jeg spiser veldig mye av det samme og burde bli flinkere til å teste nye ting og bli mindre sær og sånt. I en ideell verden blir jeg forfatter i tillegg og får tak i Nintendo Wii U, men det kommer litt mer i kategorien ønsker og drømmer enn mål ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.