Min aller første videoblogg

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å, dere, nå har jeg laget min aller første videoblogg. Det var faktisk veldig skummelt, og jeg ser tydelig på filmen at jeg er nervøs. Likevel, jeg er fornøyd til at det var første gang. Jeg ønsker gjerne konstruktiv kritikk fra dere! Jeg ser jo selv at jeg

 • … skulle hatt bedre kamera.
 • … skulle hatt bere lyd.
 • … skulle hatt kamerastativ.
 • … skulle sett i kamera.
 • … skulle vært litt mer engasjert.
 • … skulle klippet det til litt bedre.

… men har dere noen flere tilbakemeldinger? Jeg er veldig usikker på om dette er noe for meg. Og om jeg skulle laget flere videoer i fremtiden vil jeg kanskje snakke om noe som betyr noe for meg. Kanskje om min livsstilsendring, mine favorittbøker eller lignende. Hva tenker dere? Her kommer i allefall videoen der jeg svarer på deres spørsmål.

 

24 kommentarer om “Min aller første videoblogg

 1. Jeg synes du klarte deg bra, jeg! Vil gjerne se deg prøve deg på å lage en om noe du bryr deg om. :) Videoblogg kan være litt awkward, men samtidig føler jeg det har potensiale til å være mer personlig enn det skrevne ord noen ganger. Forøvrig hater jeg Ross som karakter, haha. Denne oppsummerer hva jeg føler ganske bra, hvis du er interessert: http://www.anamardoll.com/2012/09/deconstruction-why-i-dislike-ross-geller.html?m=1

  Ha en fin dag!

 2. Synes videobloggen var bra! Hadde vært intressant å hørt mer om din livstillsendring, og hvordan en vanlig dag er for deg ol ? Alt i alt en bra blogg. Liker å lese postene dine.

 3. Du e så fantastisk! Eg smilte og lo. Fordi eg kjente meg igjen i mye av det du sa, spesielt det med ski og ungdomsskolen *ler meg ihel* Og så ubeskrivelig vakker du e. FOR et smittende og fint smil. Eg digga videoblogg. Hvis du føle deg komfortabel med det så seie eg ja te mær ;)

  <3

 4. woho! bra jobba! veit sjølv at det er litt rart å snakka til kameraet:) min feed back, etter ein lang dag på jobb, er at du lett kunne delt denne i to, hehe:)

 5. Synes absolutt du klarte deg bra! Du virker så utrolig koselig, Caroline! Det inntrykket har jeg jo fått gjennom bloggen og Instagram, men videoen bekreftet det på en måte. Ha en fin helg!

 6. Wuu, syns du klarte deg kjempebra jeg :D Kan tenke meg at det er litt smårart og kleint å snakke til et kamera første gang. Du er tøffere enn meg i alle fall, hehe. Tommel opp, uansett om det blir mer eller ikke. Syns du hadde fine svar også, det var interessant å høre på deg :)

 7. Jeg synes du klarte deg kjempebra. For meg som ikke kjenner deg var det ikke noe synlig at du var nervøs i det hele tatt. Jeg synes forresten at du er skikkelig pen og da på en veldig naturlig måte. Skulle ønske jeg hadde så fin hud som deg :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.