Min aller første videoblogg

9. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å, dere, nå har jeg laget min aller første videoblogg. Det var faktisk veldig skummelt, og jeg ser tydelig på filmen at jeg er nervøs. Likevel, jeg er fornøyd til at det var første gang. Jeg ønsker gjerne konstruktiv kritikk fra dere! Jeg ser jo selv at jeg

 • … skulle hatt bedre kamera.
 • … skulle hatt bere lyd.
 • … skulle hatt kamerastativ.
 • … skulle sett i kamera.
 • … skulle vært litt mer engasjert.
 • … skulle klippet det til litt bedre.

… men har dere noen flere tilbakemeldinger? Jeg er veldig usikker på om dette er noe for meg. Og om jeg skulle laget flere videoer i fremtiden vil jeg kanskje snakke om noe som betyr noe for meg. Kanskje om min livsstilsendring, mine favorittbøker eller lignende. Hva tenker dere? Her kommer i allefall videoen der jeg svarer på deres spørsmål.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

24 Comments

 • Hedda

  Jeg synes du klarte deg bra, jeg! Vil gjerne se deg prøve deg på å lage en om noe du bryr deg om. :) Videoblogg kan være litt awkward, men samtidig føler jeg det har potensiale til å være mer personlig enn det skrevne ord noen ganger. Forøvrig hater jeg Ross som karakter, haha. Denne oppsummerer hva jeg føler ganske bra, hvis du er interessert: http://www.anamardoll.com/2012/09/deconstruction-why-i-dislike-ross-geller.html?m=1

  Ha en fin dag!

  9. desember 2015 at 3:49 pm Reply
  • Caroline

   Haha, så forskjellig kan man være. Jeg har nok hatt mine største latterkuler med Ross og Joey, men jeg ELSKER Rachel!

   9. desember 2015 at 3:59 pm Reply
 • Sandra

  Fint! :D og ja, dialækta di e crazy ?

  9. desember 2015 at 4:03 pm Reply
  • Caroline

   Hahahha, det er ikke håp lenger!

   9. desember 2015 at 4:08 pm Reply
 • Carina Behrens

  Jeg har jo gitt mine kommentarer direkte, men ellers så må jeg bare si at jeg synes du klarer deg skikkelig bra for et første forsøk :D

  9. desember 2015 at 4:12 pm Reply
  • Caroline

   Takk Carina! :D

   9. desember 2015 at 4:15 pm Reply
 • Maria

  Synes videobloggen var bra! Hadde vært intressant å hørt mer om din livstillsendring, og hvordan en vanlig dag er for deg ol ? Alt i alt en bra blogg. Liker å lese postene dine.

  9. desember 2015 at 5:31 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre!

   9. desember 2015 at 7:51 pm Reply
 • Camilla

  Åååh! Supergøy med videoblogg! :D Du klarte deg kjempebra! Og ROSS. <3 Haha. Han er også min favoritt, selv om jeg eelsker alle sammen.

  10. desember 2015 at 4:45 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3 Ross er konge!

   10. desember 2015 at 9:07 am Reply
 • Lisa

  Koselig å se deg og høre deg snakke ?☺

  10. desember 2015 at 8:43 am Reply
  • Caroline

   :) Takk!

   10. desember 2015 at 9:08 am Reply
 • Milla

  Du e så fantastisk! Eg smilte og lo. Fordi eg kjente meg igjen i mye av det du sa, spesielt det med ski og ungdomsskolen *ler meg ihel* Og så ubeskrivelig vakker du e. FOR et smittende og fint smil. Eg digga videoblogg. Hvis du føle deg komfortabel med det så seie eg ja te mær ;)

  <3

  10. desember 2015 at 5:31 pm Reply
  • Caroline

   Awwww, du altså. Digger deg så mye!

   10. desember 2015 at 6:56 pm Reply
 • Ann

  Hei :) Super blogg! Hva jobber du som? Eller er du student? :)

  10. desember 2015 at 8:58 pm Reply
  • Caroline

   Jeg ser meg om etter fast jobb, men har noe å gjøre i mellomtiden :)

   10. desember 2015 at 9:03 pm Reply
 • Maria

  woho! bra jobba! veit sjølv at det er litt rart å snakka til kameraet:) min feed back, etter ein lang dag på jobb, er at du lett kunne delt denne i to, hehe:)

  11. desember 2015 at 1:42 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for tips!

   11. desember 2015 at 6:20 am Reply
 • ida

  Synes absolutt du klarte deg bra! Du virker så utrolig koselig, Caroline! Det inntrykket har jeg jo fått gjennom bloggen og Instagram, men videoen bekreftet det på en måte. Ha en fin helg!

  11. desember 2015 at 9:55 am Reply
  • Caroline

   Aw, så utrolig fint sagt av deg! Tusen takk!

   11. desember 2015 at 2:07 pm Reply
 • Katrine

  Wuu, syns du klarte deg kjempebra jeg :D Kan tenke meg at det er litt smårart og kleint å snakke til et kamera første gang. Du er tøffere enn meg i alle fall, hehe. Tommel opp, uansett om det blir mer eller ikke. Syns du hadde fine svar også, det var interessant å høre på deg :)

  11. desember 2015 at 4:15 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre!

   12. desember 2015 at 10:56 am Reply
 • Jeanette

  Jeg synes du klarte deg kjempebra. For meg som ikke kjenner deg var det ikke noe synlig at du var nervøs i det hele tatt. Jeg synes forresten at du er skikkelig pen og da på en veldig naturlig måte. Skulle ønske jeg hadde så fin hud som deg :)

  13. desember 2015 at 10:21 am Reply
  • Caroline

   Ååå *rødme* Tusen takk!!!

   13. desember 2015 at 11:00 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.