Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Julegaver 2015

28. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od romjul alle sammen! Snøen har kommet til Bergen og været er for første gang på lenge helt nydelig! Her i huset har vi bestemt oss for å holde oss unna søtsaker til nyttårsaften, vi er temmelig lei det nå for å være ærlig. Jeg har brukt dagen på å jobbe og nå leter jeg etter en god oppskrift på kalkunstek. Vi får gjester på nyttårsaften og skal lage en (forhåpentligvis) god kalkunmiddag for første gang. Det blir spennende! Ellers har jeg ikke noen andre planer i romjulen enn å jobbe litt, lese, se film og kanskje gå litt tur om været tillater det. Det ser endelig ut til at bihulebetennelsen jeg har slitt med i mange uker slipper litt taket (bank i bordet), og det er digg. Det betyr at jeg snart kan trene igjen uten å miste pusten.

Julaften var fantastisk, og jeg og Jørgen fikk så utrolig mye fint! Hos Jørgen fikk jeg en fin skjorte, et hjertesmykke, fire fine suppeskåler fra Le Creuset og alle Disney-klassikerne jeg manglet! Jeg har allerede tenkt å begynne å se alle klassikerne fra begynnelsen, og tenkte å vie hver film litt plass på bloggen om det er interesse for det? Jeg gav Jørgen en aktivitetsklokke som ser ut som en vanlig klokke og en fotobok fra turene vår. Vi fikk også blant annet:

 • Sjokolade.
 • Hjemmelaget kalender.
 • Varme sokker.
 • Undertøy.
 • Drikkeflasker til trening.
 • Plastlommer til  å ha mobil under vann.
 • Ildfast form med lokk og holder.
 • Gavekort (som vi skal kjøpe nye dyner og en stekepanne for).
 • Paiform.
 • Ostekniv.
 • Gavekort på kino.
 • Jerngryte fra Le Creuset.
 • Te.
 • Hjemmelaget julegodt.
 • Stort, deilig pledd.
 • Såpe.
 • Målekopp med digitalvekt.
 • Ansiktsprodukter.
 • Pynteting.
 • Brettspillet «Ryktet går».
 • Grytekluter.
 • Kokebok.
 • Reisebok om Færøyene.
 • Kaffeglass fra Rosendahl.

Fortell meg om deres jul, da!

Foto: Joanna Kosinkska.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

16 Comments

 • Lisa

  Ser ut som du har hatt en kjempefin jul! Jeg har feiret i Nord-Norge for første gang, og har blant annet vært på hytta, dratt på fotosafari, gått i fjæra, sett nordlys og gått på ski i måneskinn :-D

  28. desember 2015 at 2:28 pm Reply
  • Caroline

   Ååå, Nord-Norge altså <3 Så heldig du er :)

   28. desember 2015 at 2:42 pm Reply
 • Marthe

  Ryktet går er så moromt! Kjøpte det litt før jul, og spelte det på julafta til langt på natt. Utrulig gøy! VIss du ikkje har spelt det før, så berre gled deg.

  28. desember 2015 at 2:35 pm Reply
  • Caroline

   Kult, jeg gleder meg!

   28. desember 2015 at 2:42 pm Reply
 • stinefriis

  Le Creuset-grytene er så bra! Fikk en til jul i fjor, og bruker den nesten hver dag. Ser like ny ut et år etterpå :D Kalkunen går bra, bare bruk nok smør innenfor skinnet så den ikke blir tørr! Haha :D

  28. desember 2015 at 5:15 pm Reply
  • Caroline

   Yei så bra! Gleder meg til å bruke den. Jeg gikk for kalkunfilet jeg.

   28. desember 2015 at 7:09 pm Reply
 • Marte

  Ser ut som en veldig koselig jul.. Og så mange fine gaver du fikk!
  Her var jula akkurat sånn den skal være; familie, masse god mat, brettspill og julegaver! Fikk alt jeg trengte og mere til:)

  28. desember 2015 at 6:33 pm Reply
  • Caroline

   Høres veldig koselig ut :)

   28. desember 2015 at 7:10 pm Reply
 • yasminegonzalez

  Så fine dere er :) Høres ut som du har hatt en kjempe fin jul med utrolig mange flotte gaver :)

  28. desember 2015 at 8:55 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk! Og ja, absolutt :)

   29. desember 2015 at 9:42 am Reply
 • Christi Elin

  Jeg fikk og ryktet går! Syns det er så gøy. Ler så vi griner. :) Lagde nydelig kalkunfilet her helgen før jul og prøvde denne sausen: http://www.godt.no/#!/oppskrift/2126/floetesaus-til-kalkun-og-kylling Den var fantastisk god! Verdt å prøve en gang i alle fall :) Ellers er Appelsin og chilisausen som man finner på Trines Matblogg/kokebok også veldig god, men vi hadde kalkunfilet i stekepose, så kunne ikke lage den. Fortsatt god jul og straks godt nytt år! :)

  29. desember 2015 at 2:02 pm Reply
  • Caroline

   Å, gleder meg til å spille det! Vi må prøve på jentekveld og :) Nå har jeg kjøpt inn alt til kalkunen, men tusen takk for tips! Skal ta med meg dem til neste gang, garantert! Så supergodt ut!

   29. desember 2015 at 3:26 pm Reply
 • itadakimat

  Kos dykk med ryktet går, det er kjempemorsomt! eg og kjærasten fekk to(!) Le Creuset-gryter, så no gler eg meg supermasse til å bruke dei!

  30. desember 2015 at 11:00 am Reply
  • Caroline

   Å, heldige :D

   30. desember 2015 at 11:09 am Reply
 • Renate

  Så mange fine gaver! Du og Jørgen er fine <3

  31. desember 2015 at 7:55 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk <3

   1. januar 2016 at 3:23 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.