Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Julegaveønsker fra iHerb.com

4. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et finnes et hav av gode produkter på iHerb.com, og som dere vet er jeg fast kunde. Jeg har her laget en liste med det som jeg selv hadde blitt veldig glad for å få i julegave, og jeg har satt inn norske priser etter dagens takst hos tollvesenet (man bør kryssjekke takstene den samme dagen man skal handle, siden kursene endrer seg fra dag til dag). Husk at du kan kjøpe for 350 norske kroner for å unngå toll, og da er frakten inkludert i prisen. Om du er ny kunde kan du bruke rabattkoden MBM322 og få 5 dollar i avslag.

Fant du noe fint?

Foto: Ian Schneider.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • ida

  Her var det mye fint! Er selv glad i Desert Essence-sjampoene og balsamene, og lip balmene fra Sierra Bees – de er fine! Jeg har to pakker på iHerb på vei til meg i posten nå, men det er lite spiselig i de, mest kosmetikk og slikt. Gleder meg til å få pakkene i posten!

  5. desember 2015 at 10:20 am Reply
  • Caroline

   Jeg elsker de lip balmene! :D

   5. desember 2015 at 10:24 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.