Juleferie!

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere, og god fjerde søndag i advent! Jeg sitter nå og ser på håndballfinalen samtidig som jeg lager karameller. Jeg kommer til å ta meg en juleferie fra bloggen og andre sosiale medier fremover nå, jeg vil prioritere å ferie jul. Håper dere forstår! Det kommer et innlegg på tirsdag med tips, men ellers blir det nok litt stille fra meg. Men fortvil ikke, jeg er nok tilbake før dere har merket at jeg var borte. Og jeg kommer til å oppdatere på Snapchat om dere ønsker å følge litt med på hva jeg gjør i julen, jeg heter @icarroi der. Med det vil jeg bare ønske dere alle sammen en riktig god jul! Håper dere får det helt supert, det fortjener dere. Og husk å logge litt av, roe ned og nyte.

Foto: Evelyn Chin.

8 kommentarer om “Juleferie!

  1. Skjønner veldig godt at du gjør litt prioriteringer, og fint at det går bedre med feberen. Gleder meg til å få litt fri snart jeg også :) God jul og pust ut!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.