En sjeldenhet

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere fine lesere! Håper dere har hatt en fin julaften og 1. juledag? Det har jeg! Julaften var virkelig perfekt på alle måter, og i dag har jeg og Jørgen bare slappet av, spist god mat, gått tur og sett film. I morgen skal vi på kino for å se den nye Flåklypa-filmen, det blir så bra. Jeg bare elsker Flåklypa!

Men egentlig skulle jeg innom bloggen for å fortelle dere noe skikkelig gøy som har skjedd de siste dagene! Jeg har klart, på forunderlig vis, å bli nummer 95 (oppdatering i dag; nå er jeg faktisk på plass 91!!!) på den norske blogglisten! Det er ene og alene på grunn av dette blogginnlegget om TV-programmer i julen, og jeg vet jeg kommer til å synke ned på 300. eller 400. plass ganske snart igjen (der jeg pleier å ligge), men det er likevel veldig gøy da! Ikke noe man ser hver dag akkurat. Så akkurat nå, for en liten stund, kan jeg skryte av å ligge ranket over populære bloggere som Discipline Your DedicationKvardagsmat, Helene Drage og Jenny Skavlan. Rimelig stilig! Dette er nok det øverste jeg kommer til å være ranket på denne listen, så jeg får nyte det mens jeg kan. Fortsett god jul dere!

liste

 

4 kommentarer om “En sjeldenhet

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.