Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

2015 – 2016

30. desember 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å blåser snart vi her i Bergen fra 2015 og inn i 2016. Det er skikkelig storm her og hjertet mitt er urolig. Jeg har alltid vært redd for vind og har høy puls med en gang det blåser over 15 m/s… Det er noe med naturkreftene som skremmer meg. De er så voldsomme, vi mennesker blir bare støv i forhold. Jeg har respekt for naturen, og det går litt kaldt nedover ryggen min når jeg tenker på hvor mye vi mennesker ødelegger den. Neste år skal jeg bli flinkere til å tenke på miljøet. Jeg skal prøve å ta mindre fly, spise mindre kjøtt og redusere forbruket mitt. Nå har både jeg og Jørgen månedskort på bussen og lar som regel bilen stå om vi ikke skal noe spesielt. I 2016 vil vi ta toget når vi skal til Oslo og prøve å begrense oss til én eller maks to utenlandsturer med fly. Jeg synes det med flyreiser er det vanskeligste å kutte ned på, jeg elsker å reise. Men vi har alle et ansvar, og det er faktisk flyreiser som kanskje forurenser aller mest per person. En liten helgetur til London forurenser like mye som å kjøre bil i et halvt år, og det sier litt… Har dere tenkt på deres eget forbruk? Nå skulle ikke dette innlegget egentlig handle om miljøet, men jeg blir engasjert når jeg først starter å snakke om det. Det er mye igjen for meg å lære om å være miljøbevisst, men jeg kjenner at jeg virkelig ønsker å gjøre en forskjell. Jeg har virkelig ikke lyst på flere stormer i fremtiden…

Kjærligheten mellom meg og Jørgen blir bare sterkere for hver dag som går. Jeg blir mer og mer forelsket i han og jeg synes det er merkelig å kjenne at man elsker et annet menneske så høyt som jeg elsker Jørgen. Det er faktisk litt skremmende av og til, jeg er selvfølgelig veldig redd for at det skal skje noe med han. Ingen av oss vet hvor lang tid vi har her på jord, så det gjelder å ta vare på det gode man har når man har det. Det samme gjelder kroppen min. Jeg ønsker ikke å trene og å spise sunt for å se bra ut. Jeg vil ha en mest mulig frisk kropp, jeg vil gjerne leve best mulig. Oppleve! Og jeg vet veldig godt at kroppen min har det best med sunn mat og trening, selvom den sjokoladen kanskje er veldig god der og da. Det gjelder å tenke langsiktig, folkens.

Jeg har opplevd så utrolig mye i 2015, mer enn jeg kunne drømme om! Jeg har vært i Oslo på kjærestetur to ganger, jeg har fått se geysir og badet i varme kilder på Island, jeg har badet i krystallklart vann i Kroatia, jeg har besøkt fjellbyer i Montenegro og jeg har hatt fine sommerdager i Harstad og Lofoten. Jeg har tatt viktige steg tilbake til arbeidslivet, jeg har møtt folk som nå i dag er gode venner og jeg har fått to av oppskriftene mine i en kokebok! Jeg har danset på en fenomenal Gabrielle-konsert, vi har kjøpt ny seng og ny sofa, vært på teater, vært på kunstutstilling, vært på kostholdskonferanse og vært mye med venner og familie. Jeg er veldig heldig! Ja, jeg er mye syk, men jeg har det jammen meg godt likevel. Jeg bor i Norge, eier en fin leilighet, er gift med verdens beste mann, jeg har en god familie og svigerfamilie og jeg har venner som bryr seg om meg. Det er det slett ikke alle som kan si det samme.

Jeg har vært mye sint i år, mest på folk som slenger dritt på internett. Det koker faktisk i meg når jeg ser slikt. Mobbing, hets, hat, dømming, trakassering og trusler. Jeg blir hele tiden overrasket over hvor mye ondt som kan bo i mennesker og hvor uendelig slemme og fæle vi kan være. Når flytningkrisen ble et faktum så kom ondskapen krypende fra mang en krok i landet vårt. Det har skjedd mye grusomt i 2015. Terror, frykt og krig har herjet. Naturen har vært mer nådeløs enn på lenge. Jeg ønsker meg et bedre 2016 sånn sett. Et år fylt med kjærlighet, der ondskapen virkelig får seg en stor knekk. Vi har alle et ansvar.

Bloggen min har hatt et meget godt år, i alle fall i den skalaen jeg måler i. Det har vært nesten 40 000 forskjellige mennesker innom her, og nesten 90 000 sidevisninger. Dere, mine herlige lesere, har lagt igjen over 1000 kommentarer. Fortsett gjerne slik! De fleste finner frem til bloggen min via Google, men mange finner også veien fra Bloglovin’ og Facebook. Dette er innleggene dere har likt best:

 1. TV-guide julen 2015.
 2. Verdens beste sjokoladekake.
 3. Søtpotetpizza.
 4. Hvem bør du følge på Snapchat?
 5. Sunne proteinvafler.

Jeg har hørt mye på musikk i år, faktisk mye mer enn i 2014. Jeg har hørt aller mest på Gabrielle, som er etterfulgt av Josh Groban, King Of Convenience, Lars Vaular og Jason Derulo. Dere finner en liste over de låtene jeg har hørt aller mest på i 2015 her. Når det kommer til film har jeg vært like dårlig i 2015 som andre år. Jeg ser rett og slett lite film! Men den filmen jeg har likt aller best i år må kanskje være den siste filmen i Hunger Games-triologien og Star Wars (Return of the Jedi). På TV har jeg likt Doctor Who aller best, den sesongen som har gått i år har vært fantastisk bra. Ellers har jeg likt Supernatural og Game of Thrones like godt som alltid. Jeg ser skikkelig frem til Hver gang vi møtes på nyåret, det må være favoritten min på norsk TV. Neste år skal jeg faktisk registrere filmene jeg ser sånn at jeg har en viss oversikt. Bøkene jeg har lest i år skal jeg skrive et eget innlegg om.

Nå må jeg ønske dere et riktig godt nyttår! Jeg setter virkelig pris på dere som er innom bloggen min og legger igjen noen spor. Håper den kan være med å glede dere i det nye året også! Og legg gjerne igjen en liten melding i dette innlegget om hva dere gjerne vil se på bloggen min i året som kommer. Godt nyttår dere! Og til dere som bor på Vestlandet; ikke blås bort og vær forsiktig med rakettene. Love you guys!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

20 Comments

 • Susanne

  Takk for gode stunder i 2015!

  30. desember 2015 at 4:03 pm Reply
  • Caroline

   Samme til deg, Susanne <3

   30. desember 2015 at 4:16 pm Reply
 • Caroline

  Dette var et veldig koselig og motiverende innlegg å lese. Lykke til i 2016!

  30. desember 2015 at 8:39 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for det! :)

   30. desember 2015 at 9:27 pm Reply
 • stinefriis

  Riktig godt nytt år til deg og dine, Caroline! Håper boka har kommet fram :D
  Og hvis du er keen på å kutte mer Co2 er å redusere kjøttforbruket en veldig bra måte å gjøre det på :D Men du spiser kanskje ikke så mye kjøtt fra før? Litt usikker. Uansett: Håper dere får en bra nyttårsaften ^^

  30. desember 2015 at 9:28 pm Reply
  • Caroline

   Boken har kommet, tusen hjertelig takk! Jeg har lest den allerede og likte det kjempegodt! Spiser mye mindre kjøtt enn før, men vil kutte enda mer. Godt nyttår! :)

   30. desember 2015 at 9:30 pm Reply
 • ida

  Godt nyttår, fine du! <3 Håper du får en flott nyttårsaften og at 2016 blir et bra år!

  30. desember 2015 at 10:07 pm Reply
  • Caroline

   Samme til deg <3

   30. desember 2015 at 10:56 pm Reply
 • Maria

  Bra jobba med bloggen i 2015! Eg lagde forresten karamellene etter oppskrifta du la ut her i jula, og dei var ein kjempehit hos alle i i familien her :) Så takk for den:)

  30. desember 2015 at 11:01 pm Reply
  • Caroline

   Tusen hjertelig takk, og så utrolig bra at dere likte dem! Jeg har spist alt for mange av dem selv, haha. Klem!

   30. desember 2015 at 11:02 pm Reply
 • Marthe

  Godt nytt år! Håper 2016 blir et bra år.

  31. desember 2015 at 11:40 am Reply
  • Caroline

   Takk for det, det samme til deg :)

   31. desember 2015 at 11:43 am Reply
 • IM

  Riktig godt nyttår til deg! Og hvis du først setter deg ned med en film, så vil jeg gjerne anbefale «Rise of the Guardians». Den er så fin! <3

  31. desember 2015 at 11:57 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for tips! Det liker jeg!

   1. januar 2016 at 3:23 pm Reply
 • Ingvild

  Åå, Caroline… du er så klok og varm og genuint god! Jeg håper alle som kjenner deg, vet å sette pris på deg og hvilke fantastiske refleksjoner du gjør deg! Og så håper jeg egentlig at alle får en liten flik av deg og måten du enkelt, men ærlig setter ord på ting alle tenker på. Jeg synes det er både godt, vondt og vakkert å lese bloggen din, og jeg er så glad for alt du deler med oss <3

  Gleder meg til 2016 og brevvekslingen vår! Stor klem! OG GODT NYTTÅR!!! HURRAAAA!

  1. januar 2016 at 1:57 am Reply
  • Caroline

   Å du altså <3 Du er så uendelig god du! <3 Stor klem!

   1. januar 2016 at 3:24 pm Reply
 • Ingvild

  Forresten.. det du skriver om bloggen din og sosiale medier: det er SÅ mange ganger jeg selv har vurdert å slette snapchat, instagram og eventuelt facebook, men bloggen min, den skal jeg aldri slette. Den er mitt fristed, i motsetning til Facebook, for eksempel, som fører med seg 10% fine ting og 90% analytiske tanker, fordommer, sjalusi blablabla. Okei, nok babbel! Nyt 2016 og Jørgen og Bergen!

  1. januar 2016 at 1:59 am Reply
  • Caroline

   Helt enig med deg!

   1. januar 2016 at 3:25 pm Reply
 • Hilde

  Takk for året som har vært?. Elsker bloggen din, fin måte å få et innblikk i ditt liv i Bergen ❤️

  1. januar 2016 at 9:00 am Reply
  • Caroline

   Takk selv <3 Glad i deg!

   1. januar 2016 at 3:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.