Tirsdagstips #4

3. november 2015
 • Se NRK-serien «Dama til» med Live Nelvik. Skikkelig gøy! Jeg ble veldig positivt overrasket over blant annet Jon Arne Riise, samtidig ble jeg utrolig skuffet av Evind Hellstrøm.
 • En annen NRK-serie som du bare må se er «Line jorda rundt». Line Elvsåshagen er seriøst den skjønneste personen jeg vet om! Anbefaler også å følge henne på Snapchat, der heter hun @linejordarundt.
 • Jeg vil gjerne gi en shout-out til Milla, og hennes åpenhet om psykisk helse. Du er så sterk!
 • Her om dagen ble jeg helt overlykkelig! Jeg har funnet ut at det ligger hele episoder på YouTube fra «The Adventures of Sinbad», eller «Sinbad Sjøfareren» som det het på norsk når jeg så det på 90-tallet. Det var min favorittserie!
 • Skal du ha jentekveld? Da anbefaler jeg å lage en quiz! På lørdagen hadde jeg jentekveld her, og jeg hadde laget en quiz med introer fra mange forskjellige TV-serier. Det slo an! Du kan finne de quizene jeg laget til her og her.
 • Vil du gjøre en god gjerning? Gi en julemiddag til de som trenger det.
 • Om du skal lage middag til mange, men ikke har så mye tid, penger eller energi så er Toro sine gryter helt perfekte! Jeg serverte thai kyllinggryte på lørdag til besøket mitt. Trikset er å tilsette dine egne ting i gryten for å få bedre smak. Jeg brukte lime, koriander, ingefær, chili, paprika, sukkererter, hvitløk og peanøtter. Nam!
 • Jeg synes dette foredraget av Henrik Aase om forskjellen på å burding og skalling er veldig morsomt!
 • Nå er snart tiden her for jule-te og annen julete drikke. Jeg liker denne teen veldig godt.
 • Jeg har funnet en helt fantastisk sweet chili saus uten sukker på min lokale asiatiske matbutikk. Se om du finner den, du og! Du kan se bilde av den her.
 • Liker du å høre på podcast? Jeg anbefaler å høre på en podcast som heter «Bokpod», og deres intervju med Tomas Espedal. For en utrolig merkelig og fascinerende fyr.
 • Hørt mye om prevensjonsmidlet «Natural Cycles» i det siste? Jeg har sett at både Isabella LöwengripCaroline Berg Eriksen og Anette Marie har skrevet om og anbefalt det. Personlig tror jeg det er en veldig fin ting å bruke om man har lyst til å bli gravid, men å si at det er et sikkert prevensjonsmiddel er virkelig uklokt. Les mer om hvorfor på bloggen til Julia og bloggen til Emma.

Foto: Viktor Jakovlev.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Milla

  Oj, tusen takk, eg har ikje ord <3

  3. november 2015 at 8:14 pm Reply
  • Caroline

   Du er gull!

   3. november 2015 at 8:34 pm Reply
 • skoboksen

  Så mye spennende! Elsker motivasjonsforedrag – Henrik Aase slo veldig an her! Jeg har alt tyvstartet på julete drikker – i forrige uke drakk vi gløgg. (Men det er kanskje litt lov siden den var fra i fjor?)

  3. november 2015 at 10:47 pm Reply
  • Caroline

   Ja, fullt lovlig!

   4. november 2015 at 10:08 am Reply
 • itadakimat

  Bra liste! takk for podcast-tips, eg har nyleg funne ut kor fantastisk det er å høyre på podcasts! skjønnar ikkje kvifor det tok så lang tid før eg begynte med det. Og så er det veldig interessant å lese noko anna om natural cycles.

  4. november 2015 at 10:40 am Reply
  • Caroline

   Podcast er helt fantastisk!

   4. november 2015 at 10:49 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.