Tirsdagstips #5

10. november 2015
 • Jeg har lest et blogginnlegg om flyktningkrisen som virkelig har gjort stort inntrykk på meg, og kanskje til og med forandret meg litt som person. Her kan du lese om Melissa som har jobbet som frivillig i Lesvos i Hellas.
 • Har du tenkt på å prøve meditasjon? Det har jeg! Og jeg har funnet en YouTube-kanal som virker veldig lovende.
 • Dere! Nå har det kommet en serie på NRK som dere bare må se! Den heter «Unge lovende» og er kanskje Norges svar på BBC-serien «Girls» (bare at jeg synes «Unge lovende» er mye bedre). Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Venninnene gjenforenes når Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA. Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen, og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere ambisjonen om å gi ut bok. Alle episodene i sesong ligger på NRK Nett-TV.
 • Jeg har nå hatt feber i mange dager, og jeg har funnet ut noe jeg aldri har visst før. Når man har mellom 38 og 39 i feber bør man unngå å ta febernedsettende som Paracet og Ibux, fordi man bør la kroppen jobbe. Når man har feber jobber kroppen på spreng for å bekjempe infeksjoner, og da bør man jo la den jobbe uforstyrret? Om man der i mot får over 39 i feber er det lov å ta seg seg noe. Hovedregelen ved feber er egentlig; ta det med ro! Jeg har ikke vært så flink til det, dessverre.
 • Jeg har funnet et foredrag om kostholdsvanene våre, anbefaler dere å se det!
 • Apropos kosthold vil jeg også anbefale dette blogginnlegget om hva som er et naturlig kosthold.
 • Har du begynt å tenke på adventskalender? Jeg kan anbefale English Tea Shop sin julekalender, det er mange gode te-smaker i den, jeg prøvde den i fjor. Kjøp den på apotek eller for eksempel her.
 • Jeg har begynt å drikke julebrus allerede, jeg. Er det flere? Om du ikke har smakt julebrusen fra Ringens (Hamar og Lillehammer) så gjør det! Ikke la deg skremme av at den ikke er rød, det er den absolutt beste julebrusen (synes jeg). Selvom jeg vet at dette med julebrus ofte har med patriotisme å gjøre.
 • Se på dette fantastiske bildet. Jeg er over gjennomsnittet interessert i slikt.
 • Problemer med å sove? Da kan denne nettsiden være verdt et besøk.

Foto: Ashely Knedler.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

20 Comments

 • christielin

  Den te-kalenderen hadde (les: har) eg og! Dette blir vel tredje advent med den… Er ikkje så flink å drikke en kopp te hver dag. Satser på den ikkje er blitt dårlig, ehem. Tips: http://newhive.com/andrew/drawonme?tag=All om man liker å lage skrulleduller. Ellers elsker eg å lese tegneserier på nett når eg er syk eller spille fine spill. God bedring! <3

  10. november 2015 at 1:26 pm Reply
 • stinefriis

  Nå har jeg hørt så mye bra om unge lovende at jeg bare må finne tid til å se det! :D Til helga kanskje. Haha! Jeg har ikke begynt med julebrus ennå. Både fordi jeg er litt streng og helst vil utsette til 1. desember og fordi den fra Dahls Bryggeri er vanskelig å finne i Oslo. Lillehammer er god den og, men ikke like bra som trønder-julebrusen ;) #patriot

  10. november 2015 at 3:15 pm Reply
  • Caroline

   Patrioter ass ;)

   10. november 2015 at 5:52 pm Reply
 • Victoria S. Wee

  Jeg drakk julebrus her forleden, en brun en, den var god den, men faen, jeg hater å begynne tidlig.

  10. november 2015 at 3:55 pm Reply
  • Caroline

   Haha, jeg elsker å begynne tidlig :P

   10. november 2015 at 5:52 pm Reply
 • Milla

  Unge Lovende e fantastisk. Eg e så stolt av venninnå mi, Siri, som står bak det heila <3

  10. november 2015 at 4:01 pm Reply
  • Caroline

   Ja!

   10. november 2015 at 5:51 pm Reply
 • tankemonolog

  Jeg har ikke sett Girls, men det kan tenkes at jeg tester ut “Unge lovende” etter hvert. Uansett takk for det tipset og de andre tipsene, mye interessant her. Jeg er ellers veldig enig i at din favoritt er den beste julebrusen og jeg elsker selv å begynne tidlig (liker julebrus så godt at jeg skulle ønske det solgtes hele året, men bare skiftet navn etter sesongen og kunne kalles Påskebrus, Julibrus, Løvbrus og sånt) og det bilde du linket til var skikkelig flott =D God bedring forresten, håper feber og slikt forsvinner og at du blir frisk som en fisk kjempefort!

  10. november 2015 at 6:00 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det! <3

   10. november 2015 at 6:37 pm Reply
 • Røverdatter

  Klamret meg lenge fast til ideen om at det var den røde julebrusen som var riktig, men i fjor måtte jeg krype til korset og innse hvor fantastisk Hamar sin er. Jammen ikke rart den vinner testene år etter år! Namnam! :)

  10. november 2015 at 11:13 pm Reply
  • Caroline

   I know, den er best!

   11. november 2015 at 8:02 am Reply
 • Maria

  Enig i at Unge lovende er mykje betre en Girls! :D Likar tirsdagstipsa dine :)

  11. november 2015 at 1:58 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! :)

   11. november 2015 at 8:02 am Reply
 • Ida Nyborg

  Tusen takk for lenke til innlegget mitt! <3

  13. november 2015 at 8:37 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   14. november 2015 at 10:25 am Reply
 • Anne Marit

  (Jeg er en sånn som pirker – beklager.) Girls er HBO, ikke BBC. Og jeg liker begge seriene. Unge lovende er riktignok lettere å relatere seg til kanskje. Og mye mindre kleint.

  20. november 2015 at 5:00 pm Reply
  • Caroline

   Takk! Jeg liker at folk pirker på sånt, sånt er viktig!

   20. november 2015 at 7:33 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.