Tirsdagstips #5

 • Jeg har lest et blogginnlegg om flyktningkrisen som virkelig har gjort stort inntrykk på meg, og kanskje til og med forandret meg litt som person. Her kan du lese om Melissa som har jobbet som frivillig i Lesvos i Hellas.
 • Har du tenkt på å prøve meditasjon? Det har jeg! Og jeg har funnet en YouTube-kanal som virker veldig lovende.
 • Dere! Nå har det kommet en serie på NRK som dere bare må se! Den heter «Unge lovende» og er kanskje Norges svar på BBC-serien «Girls» (bare at jeg synes «Unge lovende» er mye bedre). Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Venninnene gjenforenes når Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA. Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen, og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere ambisjonen om å gi ut bok. Alle episodene i sesong ligger på NRK Nett-TV.
 • Jeg har nå hatt feber i mange dager, og jeg har funnet ut noe jeg aldri har visst før. Når man har mellom 38 og 39 i feber bør man unngå å ta febernedsettende som Paracet og Ibux, fordi man bør la kroppen jobbe. Når man har feber jobber kroppen på spreng for å bekjempe infeksjoner, og da bør man jo la den jobbe uforstyrret? Om man der i mot får over 39 i feber er det lov å ta seg seg noe. Hovedregelen ved feber er egentlig; ta det med ro! Jeg har ikke vært så flink til det, dessverre.
 • Jeg har funnet et foredrag om kostholdsvanene våre, anbefaler dere å se det!
 • Apropos kosthold vil jeg også anbefale dette blogginnlegget om hva som er et naturlig kosthold.
 • Har du begynt å tenke på adventskalender? Jeg kan anbefale English Tea Shop sin julekalender, det er mange gode te-smaker i den, jeg prøvde den i fjor. Kjøp den på apotek eller for eksempel her.
 • Jeg har begynt å drikke julebrus allerede, jeg. Er det flere? Om du ikke har smakt julebrusen fra Ringens (Hamar og Lillehammer) så gjør det! Ikke la deg skremme av at den ikke er rød, det er den absolutt beste julebrusen (synes jeg). Selvom jeg vet at dette med julebrus ofte har med patriotisme å gjøre.
 • Se på dette fantastiske bildet. Jeg er over gjennomsnittet interessert i slikt.
 • Problemer med å sove? Da kan denne nettsiden være verdt et besøk.

Foto: Ashely Knedler.

20 kommentarer om “Tirsdagstips #5

 1. Nå har jeg hørt så mye bra om unge lovende at jeg bare må finne tid til å se det! :D Til helga kanskje. Haha! Jeg har ikke begynt med julebrus ennå. Både fordi jeg er litt streng og helst vil utsette til 1. desember og fordi den fra Dahls Bryggeri er vanskelig å finne i Oslo. Lillehammer er god den og, men ikke like bra som trønder-julebrusen ;) #patriot

 2. Jeg har ikke sett Girls, men det kan tenkes at jeg tester ut «Unge lovende» etter hvert. Uansett takk for det tipset og de andre tipsene, mye interessant her. Jeg er ellers veldig enig i at din favoritt er den beste julebrusen og jeg elsker selv å begynne tidlig (liker julebrus så godt at jeg skulle ønske det solgtes hele året, men bare skiftet navn etter sesongen og kunne kalles Påskebrus, Julibrus, Løvbrus og sånt) og det bilde du linket til var skikkelig flott =D God bedring forresten, håper feber og slikt forsvinner og at du blir frisk som en fisk kjempefort!

 3. Klamret meg lenge fast til ideen om at det var den røde julebrusen som var riktig, men i fjor måtte jeg krype til korset og innse hvor fantastisk Hamar sin er. Jammen ikke rart den vinner testene år etter år! Namnam! :)

 4. (Jeg er en sånn som pirker – beklager.) Girls er HBO, ikke BBC. Og jeg liker begge seriene. Unge lovende er riktignok lettere å relatere seg til kanskje. Og mye mindre kleint.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.