Tiden som var, og tiden vi går inn i

22. november 2015

[su_dropcap style=”simple”]H[/su_dropcap]ei dere! Her er det travel for tiden, og jeg får ikke alltid prioritert bloggen når ting går fort i svingene. Regner med at desember blir en god måned for blogging, satser på det. Denne uken har jeg vært på en fantastisk konsert med Gabrielle. Den dama altså, hun er helt genial! Og hun synger fantastisk live. Det var skikkelig show! Denne helgen har jeg og Jørgen hatt niesen vår på overnattingsbesøk. Vi har vært på biblioteket, laget pepperkaker, sett Frost, lest bøker, tegnet og spist taco. Kos! I dag har jeg og Jørgen ryddet og vasket leiligheten, for i morgen drar vi til Oslo og blir til fredag. Gleder meg! Skal jobbe litt, møte venner, være med Jørgen og bare kose meg. Og! Neste helg kommer foreldrene mine på besøk. Nevnte jeg at det går fort i svingene?

Hva skjer i ditt liv?

Foto: Paul Itkin.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • stinefriis

  Ååh Frost<3 Den filmen får meg til å grine hver gang. Her har det vært ganske rolig en stund, og det er ganske godt. Men jeg har en følelse av at det smeller i morgen – for da har jeg fire møter! To er "jobbintervjuer", så håper håper å gå fra dem med noen nye oppdrag. Jeg trenger det skikkelig, for jeg går på veggen om det er rolig for lenge. Blir helt sprø – så trenger litt tempo nå :D

  22. november 2015 at 8:05 pm Reply
  • Caroline

   Kjenner følelsen godt! Lykke til!

   22. november 2015 at 9:14 pm Reply
 • karen anna

  Konserter er så herlige! Åh, det hørtes veldig koselig ut med besøk, aw.

  22. november 2015 at 10:16 pm Reply
  • Caroline

   :)

   22. november 2015 at 10:37 pm Reply
 • Alva

  Det høres så bra ut! Glad på ditt vegne :)

  Forresten så ble jeg litt inspirert av dine “tirsdagstips” og lagde en liste med lenker/tips i dag selv :) Du kan sjekke den ut her hvis du vil: http://livethoughts.blogg.no/1448207462_lovelies_lovable_inte.html

  22. november 2015 at 11:24 pm Reply
  • Caroline

   Fint innlegg :D

   24. november 2015 at 9:30 am Reply
 • Ingvild

  Iih, den helga hørtes fin ut. Jeg hadde besøk av søstra mi i helga, det var også koselig. Masse god mat og julegaveshopping and all that jazz. Og sååå skjer det ikke så mye mer, eksamen, bare. “Bare”.. hehe. Gleder meg enormt til jul!

  Ha en magisk uke <3 Gleder meg til flere blogginnlegg! Og når kommer den kokeboka ut egentlig!??!?

  23. november 2015 at 7:59 am Reply
  • Caroline

   Jeg gleder meg også masse til jul! Kokeboken kommer ut i januar :D

   24. november 2015 at 9:29 am Reply
 • Katrine

  Konsert og niese-besøk høres veldig bra ut, altså :) Håper jeg får mulighet til å bli tante en gang altså, høres så koselig ut! Det går litt fort i svingene her også, men samtidig ikke. Holder på med det samme hele tiden egentlig, uka veksler fra lærerjobbing til engelskstudier og omatt og omatt. Og i mellom der kommer alt annet i tillegg, så det er nok å gjøre føler jeg.

  23. november 2015 at 11:19 pm Reply
  • Caroline

   Hjelpes, hører ut som du har det travelt. Flink!

   24. november 2015 at 9:28 am Reply
 • Åshild

  Ååååh! Jeg savner Bergen i november (utrolig nok), og gleder meg sykt til julestemningen som er så unik for den byen. Høres ut som om du koser deg for tiden :) Akkurat nå er jeg syk og ligger strandet hjemme og gjør stort sett ingenting, men det betyr jo at jeg har tid til å lese blogger igjen. Hurra!

  24. november 2015 at 12:32 pm Reply
  • Caroline

   Å! Håper du blir fort frisk, det er så kjipt å være syk.

   24. november 2015 at 2:07 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.