Tiden som var, og tiden vi går inn i

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! Her er det travel for tiden, og jeg får ikke alltid prioritert bloggen når ting går fort i svingene. Regner med at desember blir en god måned for blogging, satser på det. Denne uken har jeg vært på en fantastisk konsert med Gabrielle. Den dama altså, hun er helt genial! Og hun synger fantastisk live. Det var skikkelig show! Denne helgen har jeg og Jørgen hatt niesen vår på overnattingsbesøk. Vi har vært på biblioteket, laget pepperkaker, sett Frost, lest bøker, tegnet og spist taco. Kos! I dag har jeg og Jørgen ryddet og vasket leiligheten, for i morgen drar vi til Oslo og blir til fredag. Gleder meg! Skal jobbe litt, møte venner, være med Jørgen og bare kose meg. Og! Neste helg kommer foreldrene mine på besøk. Nevnte jeg at det går fort i svingene?

Hva skjer i ditt liv?

Foto: Paul Itkin.

12 kommentarer om “Tiden som var, og tiden vi går inn i

  1. Ååh Frost<3 Den filmen får meg til å grine hver gang. Her har det vært ganske rolig en stund, og det er ganske godt. Men jeg har en følelse av at det smeller i morgen – for da har jeg fire møter! To er "jobbintervjuer", så håper håper å gå fra dem med noen nye oppdrag. Jeg trenger det skikkelig, for jeg går på veggen om det er rolig for lenge. Blir helt sprø – så trenger litt tempo nå :D

  2. Iih, den helga hørtes fin ut. Jeg hadde besøk av søstra mi i helga, det var også koselig. Masse god mat og julegaveshopping and all that jazz. Og sååå skjer det ikke så mye mer, eksamen, bare. «Bare».. hehe. Gleder meg enormt til jul!

    Ha en magisk uke <3 Gleder meg til flere blogginnlegg! Og når kommer den kokeboka ut egentlig!??!?

  3. Konsert og niese-besøk høres veldig bra ut, altså :) Håper jeg får mulighet til å bli tante en gang altså, høres så koselig ut! Det går litt fort i svingene her også, men samtidig ikke. Holder på med det samme hele tiden egentlig, uka veksler fra lærerjobbing til engelskstudier og omatt og omatt. Og i mellom der kommer alt annet i tillegg, så det er nok å gjøre føler jeg.

  4. Ååååh! Jeg savner Bergen i november (utrolig nok), og gleder meg sykt til julestemningen som er så unik for den byen. Høres ut som om du koser deg for tiden :) Akkurat nå er jeg syk og ligger strandet hjemme og gjør stort sett ingenting, men det betyr jo at jeg har tid til å lese blogger igjen. Hurra!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.