Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ord blir fattig

14. november 2015

[su_dropcap style=»simple»]A[/su_dropcap]kkurat nå føler jeg ord blir fattige. Jeg og Jørgen har sittet oppe i natt med Twitter, nyhetskanaler og nyhetssending på TV. I dag har jeg en ekkel følelse i hele kroppen og føler meg kvalm og uendelig trist. Og sint. At mennesker kan gjøre slikt mot hverandre er langt over min fatteevne, og akkurat nå føler jeg meg redd. Jeg vet at man ikke skal la seg skremme, men nå føler jeg meg ikke trygg lenger. Noen plass. Man blir totalt paralysert av alt. Nå håper jeg bare den franske presidenten og det franske folk handler på kjærlighet, ikke hat. Jeg ser nå på nyhetene at mange åpner hjemmene sine, drosjene kjører folk gratis, det er lange køer med folk som vil gi blod og alt er så vakkert. Menneskeheten er grusom og vakker, på samme tid. Håper ingen av dere har mistet noen kjære i natt. Mine tanker går til dem som har mistet noen, og til hele det franske folk.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • IM

  Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that. – Martin Luther King Jr. #prayforparis

  14. november 2015 at 11:15 am Reply
 • stinefriis

  <3

  14. november 2015 at 11:15 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.