Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ønskeliste

15. november 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å nærmer julen seg i en voldsom fart, dere! Og vet dere vet dere hva? Jeg er ferdig med alle julegavene. Å, det er så utrolig deilig! Nå skal jeg kun bruke desember på julemusikk, julefilmer, jule-TV, julekalender, kjærestetid, jule-te, gløgg, kakao, å se på julegater, å pynte, møte venner, være med familie, lese og slappe av. Det skal nok bli magisk! Jeg har laget en liste over ting som jeg ønsker meg, og det var faktisk litt vanskelig. Det viser seg at jeg har det aller meste jeg trenger, i grunnen. Mangler en del klær og sånt, men det vil jeg helst kjøpe selv (så gavekort er sånn sett fint å få!). Noen av tingene på listen er også veldig dyre, så det er heller det sparepengene mine går til fremover. Hva ønsker du deg aller mest til jul?

1. Støpejernsgryte fra Le Creuset (5,3 liter eller 4,2 liter)2. Kopp fra Le Creuset. 3. Suppeskåler fra Le Creuset. 4. Paiform fra Le Creuset.

5. Objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1:1,8. 6. Objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0. 7. Objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8. 8. De resterende Disney-klassikerne som jeg mangler. 9. Lakriskuler fra Jacobs utvalgte (eller andre gode lakriskuler). 10. Belgiske trøfler fra Jacobs utvalgte (eller annen god sjokolade). 11. Fylt kokossjokolade fra Freia.

12. «Cappelen Forslags konversasjonsleksikon». 13. «Kokkelære» av Tom Victor Gausdal. 14. Spiralizer. 15. Mummikoppene som er avbildet.

16. Te! Elsker te, spesielt grønn og hvit. 17. Stort fleezepledd. 18. Biffbestikk fra Haranger bestikk (Ramona). 19. Sokker i farger, størrelse 38. 20. Treningssokker, størrelse 38. 21. Ullsokker, størrelse 38.

 

Foto: Annie Spratt.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • stinefriis

  Konversasjonsleksikonet er så gøy! Fikk det av jobben til jul i fjor – passende julegave til tekstforfattere mente sjefen. Haha! I år er jeg ansatt av meg selv, så kanskje det betyr at jeg må kjøpe jobb-gave sjæl i år? Tom Victor-boka er også sjukt bra! :D Jeg ønsker meg Burberry trench coat.. Haha! Omg, livet. Alt for dyrt!

  15. november 2015 at 10:23 pm Reply
  • Caroline

   Å, jeg ønsker meg så de bøkene altså!

   16. november 2015 at 4:24 pm Reply
 • karen anna

  Så deilig å være ferdig med julegavehandelen allerede! (samtidig som det også er litt koselig å være sent ute, da. da får man liksom litt ekstra julestemning, synes jeg) Jeg skal prøve å få handelen i boks snart, sånn at jeg også bare kan nyte adventstida og kose meg. Så masse fint og praktisk du ønsket deg!

  15. november 2015 at 10:47 pm Reply
  • Caroline

   Gleder meg til desember nå :)

   16. november 2015 at 4:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.