Jeg skal være med i en kokebok!

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har en kjempestor og gøy nyhet, dere! Jeg skal være med i en kokebok! Rettere sagt boken «LavFODMAP: Folkets favoritter» som kommer ut i januar 2016. Dette er den perfekte kokeboka for deg som ønsker ny inspirasjon og spennende, magevennlige oppskrifter. Boken har hele 80 bidragsytere og 100 oppskrifter. Det blir frokost, lunsj, middag og desserter – alt magevennlig, alt lavFODMAP. Ernæringsfysiolog har kvalitetssikret oppskriftene. 40 kroner fra hver solgte bok går til forskning på IBS og mageplager. Jeg bidrar med to oppskrifter; kyllingkjøttboller i peanøttsaus og jegergryte (det er ikke de samme oppskriftene som ligger på bloggen min).

Kanskje er dette mitt første steg på vei mot drømmen min; egen kokebok?

32 kommentarer om “Jeg skal være med i en kokebok!

  1. Så gøy! Gratulerer :D Legen min har anbefalt meg å følge den dietten, men jeg har aldri kommet igang. Kanskje tiden er inne nå? Boken skal kjøpes :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.