Den siste uken + tiden som kommer

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]agene bare flyr avsted, hvor blir de av? De siste månedene og ukene har virkelig gått fort og det skjer så utrolig mye for tiden. Denne uken har jeg vært i Oslo fra mandag til fredag, og vi hadde besøk av foreldrene mine fra fredag til i dag. Jeg har truffet gode venner, hatt fine dater med Jørgen, jobbet litt, slappet av, handlet litt og tatt litt bilder som dere skal få se her. Oslo var kald! Jeg tenkte å lage en Oslo-guide som jeg skal poste senere.

Nå over til en dårlig nyhet… Jeg har fått skikkelig senebetennelse i hånden min nå, og det er faktisk helt nødvendig at jeg holder hånden i ro og holder meg vekk fra data og mobil litt fremover. Derfor kommer det dessverre til å bli litt mindre blogging, til hånden er bedre. Men fortvil ikke, jeg skal prøve meg på noen gode oppskrifter fremover som jeg skal dele med dere, og jeg har også andre bloggidéer. Så hold koken! Og god første søndag i advent!

Aker Brygge og Tjuvholmen hadde pyntet seg fint til jul.

Frogner viste seg også fra en fin side.

 

25 kommentarer om “Den siste uken + tiden som kommer

 1. Ah mæææn, jeg er dårlig på å kommentere, jeg beklager så mye :(

  ANYWAYS:

  1. å gå på dater er så koooselig!
  2. du tar så JÆVLIG fine bilder, jeg blir faktisk litt sjalu, damnit.
  3. dere er et JÆVLA fint par. (dette er positivt, med tanke på jævla.)
  4. BYGNINGER <3333

 2. Håper du hadde det bra i Oslo! Har vært bra vær her, men kaldt! :o Her om dagen var det så glatt at jeg trodde seriøst jeg ikke skulle komme meg ned Telthusbakken. Haha.

 3. Nei og nei. Så trist å ha senebetennelse. Håpe du blir fort frisk igjen. Utrolig fine bilder du har fra Osloturen. Og hurra for at du har kost deg masse. Masse god bedring :)

  // Tusen takk <3

 4. Nettopp hatt litt problemer med senebetennelse i hånden selv (på grunn av data). Kjøpte meg sånn håndbeskytter, eller hva jeg nå skal kalle det, på Apoteket. Denne gikk jeg med stort sett hver dag i to uker, og da ble jeg bedre. Det kan også være greit å ta sånn betennelsesdempende smertestillende. Det hjelper til med å slappe av i hånden. Jeg drakk også mye brennesle-te. Dette skal også visstnok hjelpe på betennelse :-) Håper det ordner seg for deg!

 5. Åh, jeg sliter også med sliten musearm etter altfor mye datasitting. Skummelt, man blir liksom klar over hvor avhengig man er av at henda skal fungere. Håper det blir bedre snart da:)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.