Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #1

13. oktober 2015
 • I går smakte jeg «fersk grønnsakspasta med smak av gulrot», og det var helt utrolig godt! Vi hadde bare pasta, karbonade av økologisk svin, økologisk extra virgin olivenolje over og litt parmesan på toppen. NAM! Kaldpresset olje på pasta må være noe av det beste som finnes.
 • Meny har begynt å selge en del søtsaker uten sukker, blant annet sjokoladeboller, kokosboller og sitronkake. Tommel opp for det! Jeg har allerede smakt på sjokoladebollene og kokosbollene (som Grete Roede står bak) og de er helt nydelig!
 • Det beste peanøttsmøret som finnes er fra Peanut Butter & Co og smaker en blanding mellom peanøttsmør og hvit sjokolade. Farlig å ha i skapene!
 • Jeg anbefaler boken «Alle kan trene» av Anders Hansen og Carl Johan Sundberg på det sterkeste for alle som er interessert i trening! Det er en helt fantastisk bok som baserer seg på den helt nyeste forskningen på fysisk aktivitet og helse.
 • Nå har jeg funnet en låt jeg har falt helt pladask for, og det skjer faktisk ikke så ofte. Det er en pop/elektronica låt som også er en remix, og den heter «Cheap Sunglasses» og er laget av RAC og Matthew Koma.
 • Om du liker å lese fantasy er bøkene til Siri Pettersen absolutt å anbefale! Jeg har lest «Odinsbarn» og holder nå på med «Råta», det er utrolig spennende! Hennes tredje bok i serien kommer ut denne måneden og heter «Evna».
 • Om du har et medlemskort hos COOP får du faktisk nå 20 fine roser til kun 60 kr. Og jeg kan skrive under på at de holder faktisk ganske lenge også!
 • Jeg er veldig interessert i mat, det har dere sikkert fått med dere? Nå har jeg funnet en fin podcast som er laget av studentradioen i Bergen som heter «Ettersmak», og den anbefales alle! Spesielt studenter, siden den handler veldig mye om hvordan studenter kan være mer kreativ i matveien.
 • Jeg skal være med på NaNoWriMo i år, eller nærmere sagt National Novel Writing Month. Det er et fantastisk konsept for oss som liker å skrive der vi må skrive 50 000 ord i løpet av perioden 1. – 30. november. Jeg vil gjerne vite om du skal delta? Forresten har Stine skrevet et veldig fint innlegg om hvordan man kan forberede seg til årets NaNoWriMo.
 • Skal du ut å reise snart? Jeg vil anbefale SkyScanner, en god hjemmeside for å finne billige flyreiser. Vi har ennå ikke bestemt oss for neste års sommerferie, men akkurat nå står vi mellom Bulgaria, New York (USA) og Italia. Bulgaria er billig, Italia har god mat og New York er New York liksom. Skal vi gå for en billig men lang ferie i Bulgaria eller en litt kortere men mer spennende ferie i Italia eller New York? Vanskelig! Forresten, visste du at det faktisk er billigst statistisk sett å bestille flyturer på en tirsdag? Og at de billigste avreisedagene som regel er på tirsdag, onsdag og lørdag?
 • Kjeder du deg? Hva med å stikke innom The Useless Web? Ja, ganske bortkastet kanskje. Men gøy!
 • Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: HER LIGGER MANGE MUMMI-EPISODER!
 • Og til slutt: 623 av de beste bøkene som noen gang er skrevet.

Foto: Ali Inay.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Stine Friis

  Tusen takk for shoutout :D Det setter jeg skikkelig stor pris på! Har lyst til å prøve grønnsakspasta. Bra alternativ til _bare_ hvetepasta liksom!

  13. oktober 2015 at 6:00 pm Reply
  • Caroline

   Ja, sant! Pasta er farlig godt uansett, men denne var utrolig god. Jeg ble veldig positivt overrasket.

   13. oktober 2015 at 6:07 pm Reply
 • Caroline

  Så koselig innlegg! Dette likte jeg godt. Har nå bestilt boka Råta på biblioteket. Har allerede lest den første boka, etter du nevnte den en stund tilbake. Likte den godt!
  Vil forresten også anbefale podcasten Pocket, for gode lesetips. Den er produsert av VG, episodene er ikke så lange, men man får mange gode lesetips. Jeg koser meg med den når jeg går på tur.
  Fortsatt god kveld!

  13. oktober 2015 at 6:48 pm Reply
  • Caroline

   Å, supert, tusen takk for tips! God kveld til deg og!

   13. oktober 2015 at 6:55 pm Reply
 • Renates Reiser

  Så mange gode (og spennende) tips! :D Lykke til med NaNoWriMo! Jeg forsøkte å være med for noen år siden, men rakk akkurat ikke ordgrensen… I år burde jeg sikkert heller fokusere på å skrive på masteroppgaven. :p

  13. oktober 2015 at 6:59 pm Reply
  • Caroline

   Haha, kjenner til den. Lykke til!

   13. oktober 2015 at 7:01 pm Reply
 • Siri V

  Å, takk for peanøttsmørtips!

  13. oktober 2015 at 7:19 pm Reply
  • Caroline

   Jeg har advart deg om at det er farlig å ha i skapet ;)

   13. oktober 2015 at 7:22 pm Reply
 • Milla

  Åh. Eg elske tips. Og masse lykke te med det skrivegreiene, det komme du te å gjør kjempebra ;)

  // Tusen takk vakre <3

  14. oktober 2015 at 9:51 am Reply
  • Caroline

   Takk for det!

   14. oktober 2015 at 9:55 am Reply
 • tankemonolog

  Supre tips og hurra for Nanowrimo. Skal som vanlig delta selv, jeg bare håper at jeg vil få historien min mer klart for meg snart siden jeg er avhengig av nøye planlegging for å fullføre prosjekter. De andre tipsene var også fine :)

  14. oktober 2015 at 2:06 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det, og lykke til med skrivingen!

   14. oktober 2015 at 2:12 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.