Tirsdagstips #2

 • Om du bor i Bergen anbefaler jeg virkelig brownie hos Bastant eller suksessterte hos Café Aura.
 • Her finner du en fantastisk video om det å være lykkelig.
 • Brennpunkt lagde for noen år siden dokumentaren «Bare en pille til». Dette er et tema som engasjerer meg veldig, og jeg håper at også flere kan bli mer oppmerksom rundt dette med medisiner, overmedisinering og avhengighet.
 • NRK sitt arkiv er virkelig et skattekammer og du kan finne mange gode dokumentarer her som omhandler psykisk helse.
 • Om du blander eddik (35 %) og Zalo sånn ca. 50/50, så får du en helt super blanding til å vaske dusjveggene med! Jeg ble veldig overrasket over hvor bra det funket, selvom eddiklukten er veldig, veldig intens. Takk for tipset, Hilde!
 • Sett på noen gamle hits og oppdag dem på nytt. Jeg har gjenoppdaget «Fragile» av Sting, «Hungry Eyes» av Eric Carmen og «Up Where We Belong» av Joe Cocker og Jennifer Warnes i det siste. Shit, hele albumet fra Dirty Dancing er jo faktisk utrolig bra!
 • Når vi snakker om gode album vil jeg anbefale mine to absolutte favoritter, all time! Det ene er Eddie Vedder sitt album som han lagde til filmen «Into the Wild» (en av mine favorittfilmer) og det andre er «Declaration Of Dependence» av norske Kings Of Convenience.
 • Jeg bare elsker Ommwirter, et skriveprogram som er laget for oss som elsker å ha ro når vi skriver. Her kan man velge å åpne programmet i fullskjerm med fin musikk, lyd når man skriver og fine bakgrunner. Det koster faktisk ikke mye og du kan se en demonstrasjon her.
 • Som dere så skrev jeg litt om NaNoWriMo i forrige uke. I den forbindelse ville jeg bare tipse om at fine Carina har laget en gruppe for oss som vil dele ideer på Facebook. Sleng deg på om du også skal delta på NaNoWriMo i år.
 • Jeg har funnet en ny favoritt blant iskremen fra Ben & Jerry’s! Om du ikke har smakt den som heter Karamel Sutra så vil jeg anbefale den på det sterkeste! Spesielt om du elsker karamell og sjokolade, nam!
 • Om du bruker blender ofte, til for eksempel smoothies eller supper, så synes jeg det er fint å investere i en sikkelig god blender. Jeg bruker en som heter RAW Pro X1500, og den er helt fantastisk! Jeg kjøpte min på tilbud for 1500 kr på Kinsarvik Naturkost her i Bergen, den er veldig dyr vanligvis (men det er verdt det). Med en RAW blender kan du lage alt fra nøttesmør, nøttemelk, smoothies til ferdig varm suppe.
 • Kjøp bananer som er godt modne på Rema 1000! De selges i poser med kanskje 5-6 bananer til 10 kr, og de holder likevel i noen dager. Du kan også fryse dem ned i biter og bruke i smoothies.
 • Om du er i den utsatte gruppen når det kommer til influensa bør du kanskje tenke på å ta influensavaksinen nå, før influensasesongen begynner?
 • Victoria har skrevet et innlegg for oss som elsker å se på TV-serier.

Foto: Dayne Topkin.

16 kommentarer om “Tirsdagstips #2

 1. Det skriveprogrammet har jeg aldri hørt om, så sjukt chill og inspirerende ut på videoen! Jeg har brukt Scrivener en del, det koster et par hundre i året tror jeg, men det er litt mer avansert og mer ‘effekter’ og valg, da. Anbefales, dog!

  Blir inspirert til å lage et tips-innlegg selv, jeg! Håper du får en super onsdag videre <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.