Tips til nye favoritter

7. oktober 2015

[su_dropcap style=”simple”]H[/su_dropcap]et er lenge siden jeg har kommet med litt anbefalinger om nye favoritter nå, det var på tide! I det siste har jeg oppdaget mange fine folk både på Snapchat, Instagram og på nettet. Om noen vil følge meg heter jeg @icarroi på Snapchat og @carolinesverden på Instagram, og nå for tiden er jeg vel mest aktiv på Snapchat, så jeg setter veldig pris på tips fra dere på hvem som er verdt å følge! Selv har jeg laget et innlegg om hvem som er verdt å følge på Snapchat, og det innlegget blir oppdatert når jeg finner nye favoritter. Her kommer noen tips fra meg:

Snapchat

Jeg har i grunnen funnet meg ganske mange favoritter på Snapchat i det siste, men jeg vil spesielt anbefale dere disse:

 • @noeblog. Utrolig koselig jente som snapper om familieliv og interiør.
 • @mylittlekitchen. Veldig inspirerende og koselig jente!
 • @annarasmussen. Også kjent som Mamma til Michelle. Følger kun fordi Michelle er supersøt!
 • @linejordarundt. Verdens beste Line fra P3, jeg bare elsker den jenta og alt hun gjør.
 • @hellebornstein. Masse inspirasjon til trening, sunn mat og god helse.
 • @tingjegliker. Snapper mye, men det er veldig interessant å følge henne.

Instagram

Det er spesielt én jeg har forelsket meg fullstendig i på Instagram i det siste, og det er @youngmeerim. Sjekk hennes profil og du vil bli betatt, du også! Nå er hun på Færøyene, og gjett hva jeg har satt som min favorittreisemål nå? Færøyene, selvfølgelig! Sukk, så vakkert. Jeg har også oppdaget noen andre flotte folk:

 • @idabergslokkenHer snakker vi mye inspirasjon og god mat!
 • @gladogmett. Ny bruker, men det lover veldig bra.
 • @ingvildmusikk. Supersøt og sjarmerende profil.
 • @bokfiol. Eldorado for oss som elsker bøker.
 • @idoitforthestories. Fine Carine med en veldig fin, ny konto.

Blogg

Det går for det meste i matblogger hos meg, jeg innrømmer det glatt. Men er det ikke genialt med gode matblogger da? Gratis kokebok liksom! Har også noen som ikke blogger om mat:

Hovedfoto: Pestoverde.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Carina Behrens

  Så koselig at du liker den nye kontoen min. Nå må jeg bli flinkere å oppdatere den, haha <3

  Og takk for mange gode tips, skal garantert sjekke ut flere her!

  7. oktober 2015 at 9:22 pm Reply
  • Caroline

   Elsker den! :)

   8. oktober 2015 at 6:42 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.