Ti klesplagg som er skikkelig min stil

Del 8 av bloggutfordringen.

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]ro det eller ei, jeg har faktisk en helt annen klesstil enn det klesskapet mitt kan vise til. Jeg tror nok at jeg alltid har vært redd for å kle meg slik jeg ønsker i fare for å se større ut osv. Den dumme selvfølelsen min forteller meg ofte at jeg ikke skal stikke meg ut og at jeg helst bør kle meg i sort eller nøytrale klær. Anonymt er visst bra i mitt hode, men hjertet mitt sier noe annet. Jeg liker den litt baggy, oversized, fargerike og litt barnslige stilen. En av hovedgrunnene til at jeg vil ned i vekt er mulighetene for å kle meg mer i min egentlige stil. Dessverre finnes det ikke alt for mange klær jeg liker i store størrelser. En dag, dere! Her er ti plagg/stiler som jeg liker skikkelig godt. Trykk på bildene for å komme til nettbutikkene.

 

12 kommentarer om “Ti klesplagg som er skikkelig min stil

  1. Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Jeg er ganske liten selv, og føler jeg burde vært mye høyere for å kle meg slik jeg vil. Men jeg tror vi alle kan ha den stilen vi vil – bare tilpasset egen kropp (jeg jobber fortsatt med dette) :D Jeg sier go for it! Klikk hjem de sjukt søte mikke mus-vansene and rock that look :D

  2. Kanskje litt teit å si hopp i det, men eg tror i alle fall at man ser og føler seg bedre i klær man virkelig liker! :) Kanskje det vil føles litt rart i begynnelsen, men jeg tipper det er verdt det!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.