Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ti klesplagg som er skikkelig min stil

21. oktober 2015

Del 8 av bloggutfordringen.

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]ro det eller ei, jeg har faktisk en helt annen klesstil enn det klesskapet mitt kan vise til. Jeg tror nok at jeg alltid har vært redd for å kle meg slik jeg ønsker i fare for å se større ut osv. Den dumme selvfølelsen min forteller meg ofte at jeg ikke skal stikke meg ut og at jeg helst bør kle meg i sort eller nøytrale klær. Anonymt er visst bra i mitt hode, men hjertet mitt sier noe annet. Jeg liker den litt baggy, oversized, fargerike og litt barnslige stilen. En av hovedgrunnene til at jeg vil ned i vekt er mulighetene for å kle meg mer i min egentlige stil. Dessverre finnes det ikke alt for mange klær jeg liker i store størrelser. En dag, dere! Her er ti plagg/stiler som jeg liker skikkelig godt. Trykk på bildene for å komme til nettbutikkene.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Stine Friis

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Jeg er ganske liten selv, og føler jeg burde vært mye høyere for å kle meg slik jeg vil. Men jeg tror vi alle kan ha den stilen vi vil – bare tilpasset egen kropp (jeg jobber fortsatt med dette) :D Jeg sier go for it! Klikk hjem de sjukt søte mikke mus-vansene and rock that look :D

  21. oktober 2015 at 4:10 pm Reply
  • Caroline

   Hahaha, digger det!

   21. oktober 2015 at 4:17 pm Reply
 • Milla

  <3 Adidas <3

  21. oktober 2015 at 5:29 pm Reply
  • Caroline

   :D

   21. oktober 2015 at 5:42 pm Reply
 • Astrid

  Så mye fint ;) Elsker Mikke & Minni genseren <3

  21. oktober 2015 at 6:54 pm Reply
  • Caroline

   Me too!

   21. oktober 2015 at 7:16 pm Reply
 • Christina Sunneklep (@cavaforlunch)

  Så forfriskende og sporty! Selv må jeg innrømme at akademiker-klesstilen min stort sett består av skjørt og altfor (vonde) høye hæler, derfor er det utrolig digg å hoppe rett i pysjbuksen med en gang jeg er ferdig med dagens oppgaver haha :)

  21. oktober 2015 at 7:54 pm Reply
  • Caroline

   Å, pysj er seriøst det aller beste. Eller ullundertøy… Ah!

   21. oktober 2015 at 7:56 pm Reply
 • Carina Behrens

  Vær modig – bruk farger om du vil det :D Her var det masse fint!

  22. oktober 2015 at 8:23 am Reply
  • Caroline

   Hehe, skal prøve å bli modigere.

   22. oktober 2015 at 9:05 am Reply
 • Christi Elin

  Kanskje litt teit å si hopp i det, men eg tror i alle fall at man ser og føler seg bedre i klær man virkelig liker! :) Kanskje det vil føles litt rart i begynnelsen, men jeg tipper det er verdt det!

  22. oktober 2015 at 12:09 pm Reply
  • Caroline

   Synes det høres veldig smart ut, jeg.

   22. oktober 2015 at 12:14 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.