Nok snakk!

11. oktober 2015

[su_dropcap style=”simple”]V[/su_dropcap]et dere hva? Jeg elsker å lese! Jeg elsker å virkelig høre på musikk! Hvorfor bruker jeg ikke mer tid på det jeg elsker? Hvorfor skal jeg få dårlig samvittighet når jeg prioriterer dataspill, skjønnlitteratur, fantasy-TV og musikk foran trening, gåtur, faglitteratur og sosialisering? Nå er jeg lei av å ha det slik, jeg vil bruke tid på det som gjør meg glad. Med god samvittighet.

Fra nå av skal jeg begynne å sette av tid til blant annet å lese, bare høre på musikk og å slappe av. Det er så mye jeg har lyst å lese! Og det er også så mye musikk jeg ønsker å høre mer på. En time med lesing hver dag må da kunne være gjennomførbart? Og en halvtime med musikk bør jeg kunne unne meg? Musikk og bare musikk, ikke kun som bakgrunn i arbeidsprosjekter. Jeg kjenner jeg vil slutte å snakke om alle bøkene jeg vil lese og heller faktisk lese dem!

Noen andre som blir med på å rydde litt opp i prioriteringer og dårlig samvittighet eller?

Foto: Alexander Solodukhin.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Lisa Skaar Næss

  Du skal ikke ha dårlig samvittighet for noen av de tingene du nevner over! Kos deg og nyt det :-)

  PS: Hva spiller du? Og har du noen fantasy-bokanbefalinger? Siste jeg har lest er Odinsbarn av Siri Pettersen <3

  11. oktober 2015 at 8:04 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3 Jeg leser Råta av Siri Pettersen nå, elsker de bøkene! Og jeg spiller The Sims ;)

   11. oktober 2015 at 8:15 pm Reply
 • Carina Behrens

  Jeg er så med. SÅ MED!

  11. oktober 2015 at 8:24 pm Reply
  • Caroline

   Yei!!!

   11. oktober 2015 at 8:26 pm Reply
 • Stine Friis

  Jeg er helt enig! Man suller vekk ekstremt mye tid. For meg er å lese eller skrive ting som er likestilt med å ta en kopp kaffe med noen. Det er like viktig for meg, så jeg prøver å ikke ha dårlig samvittighet for å si nei til ting hvis jeg allerede har en avtale med meg selv. Er viktig å sette av tid til å ta det helt med ro, for alt går så fort til vanlig!

  11. oktober 2015 at 9:19 pm Reply
  • Caroline

   Ja, jeg synes du har mange gode poenger!

   12. oktober 2015 at 7:08 am Reply
 • Katrine Ü

  Jeg er også med! Jeg har et par leseprosjekter på siden av studiene som jeg veldig veldig gjerne vil prioritere. Har prøvd å få inn litt rutine med det, men de bøkene krever litt tid (den ene masse tid!) og fokus så jeg må bare prioritere enda bedre, og være enda mer disiplinert!

  11. oktober 2015 at 9:59 pm Reply
  • Caroline

   Ja, man må rett og slett prioritere det som man liker også.

   12. oktober 2015 at 7:08 am Reply
 • Anne-Helene

  Lurt valg!

  Som en over her sa: Det er så mye tid vi suller bort på tøys. Skriver under på det.

  Forsøker å fortelle meg selv at jeg bare skal gjøre det, og ikke bare tenke det.

  12. oktober 2015 at 3:34 pm Reply
  • Caroline

   We can do it!

   12. oktober 2015 at 3:39 pm Reply
 • Milla

  // Takk Caroline, e ikje så flink på sminka sjøl egentlig. Men alltid kjekt å handla når ein føle ein vil eksperimentera med farger :)

  12. oktober 2015 at 7:34 pm Reply
  • Caroline

   Jeg synes du er superflink på sminke!

   12. oktober 2015 at 7:44 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.