Hvem er du?

22. oktober 2015

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg bare elsker dere lesere, spesielt dere som legger igjen kommentarer! Det betyr veldig mye for meg og motivasjonen min for å blogge. Dessverre er det ikke slik at jeg blogger kun for meg selv, selvom jeg mener det bør være hovedgrunnen for alle som blogger. Nå har det seg sånn at det ikke er veldig mange av dere som jeg faktisk vet hvem er, og det vil jeg gjerne! Så kunne dere lagt igjen en liten kommentar og svart på noen spørsmål? Da blir jeg glad! Legg gjerne igjen en kommentar dere som gjør det til vanlig og!

 • Hva heter du?
 • Hvor gammel er du?
 • Hvor er du fra?
 • Hva studerer du/jobber du med/gjør du på?
 • Har du en egen blogg, Instagram-konto eller Snapchat-konto jeg kan se på?
 • Er det noe spesielt du tenker på i dag?

God torsdag videre! Snart helg nå.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

31 Comments

 • Lena Katrin

  Jeg heter Lena Katrin, er 29 år og bor på i Trøndelag. Jeg jobber fulltid som visual merchandiser og tar bilder på siden. Jeg heter lenakatrin på Instagram. I dag tenker jeg kun på avslapning ettersom jeg har to feriedager og langhelg! Utrolig deilig!

  22. oktober 2015 at 12:58 pm Reply
  • Caroline

   Så gøy at du følger meg, jeg elsker bildene dine! Høres herlig ut med langhelg og ferie!

   22. oktober 2015 at 1:06 pm Reply
 • Marte

  Jeg heter Marte, er 26 år og fra Eidsvoll. Men bor for tiden i Købehavn. Jeg studerer sykepleie, og regner med å være ferdig med studiet om bare noen uker. Jeg heter blaamerker på instagram, og marte_ts på snap – vet dog ikke om jeg snapper så spennende :p Og så snapper jeg for det meste på dansk, du er herved advart ;)
  I dag tenker jeg på bacheloroppgaven min som skal leveres snart, og mitt første ordentlige jobbintervju, som jeg skal på i morgen.

  22. oktober 2015 at 1:36 pm Reply
  • Caroline

   Hei Marte, koselig å bli litt kjent med deg! Masse lykke til på bacheloroppgaven og jobbintervju!

   22. oktober 2015 at 1:38 pm Reply
 • Lisa

  Jeg er Lisa, 24 år og bosatt i Asker med samboer. Jeg jobber for tiden som tekstforfatter, og blogger på lisaskaar.wordpress.com

  Dette er en relativt ny blogg, men det er kjempekoselig når folk titter innom. Du finner meg også på instagram under navnet lisnas. Hva heter du på instargram? :-)

  22. oktober 2015 at 1:38 pm Reply
  • Caroline

   Jeg heter @carolinesverden, la deg til! :)

   22. oktober 2015 at 1:40 pm Reply
 • Victoria Søviknes Wee

  Jeg heter Victoria, er 29, men om 10 dager blir jeg 30 :o
  Jeg er fra Bærum, men bor i Oslo med en liten mops.
  Jeg jobber på et sykehjem, men prøver desperat å finne en jobb til.
  Blåggen heter victoriawee.com og instagrammen er så kjedelig som victooriiiaaaa
  Tenker på den nye lille tantungen min som ble født i natt og om jeg i det hele tatt gidder å vaske håret før jeg skal på konsert, haha

  HA EN FIIIIN DAG <3

  22. oktober 2015 at 2:20 pm Reply
  • Victoria Søviknes Wee

   faen, instagrammen var visstnok v.ictooriiiaaaa

   22. oktober 2015 at 2:21 pm Reply
  • Caroline

   Å, kos med tanteunge! Jeg får en liten tanteunge på nyåret og gleder meg sånn!

   22. oktober 2015 at 2:24 pm Reply
 • Milla

  Eg hette Milla (det vett du jo fra før av egentlig). Eg e 34 år gammal så eg e ei gammal kjærring, hehe. Eg e opprinnelig fra Sandnessjøen i Nordland men oppvokst i Haugesund. Eg studerte fotokunst, har ingen jobb, eller eg e jo småbarnsmor. Og det e jo ein jobb i seg sjøl. Egen blogg har eg ja, noctem.nu. Instagramen og snapchaten min har du fra før ;) Idag tenke eg veldig mye på mamma. På kor mye eg savne henna. Og på kor urettferdig det va at hu døde for 3 år siden.

  22. oktober 2015 at 3:42 pm Reply
  • Caroline

   Livet er så urettferdig av og til <3

   22. oktober 2015 at 3:43 pm Reply
 • IM

  Jeg er Ingrid Marie, 22 år og kommer fra Kvam i Gudbrandsdalen. Bor for tiden i Trondheim hvor jeg går tredje året på lærerhøyskolen med fagene matematikk og engelsk :-) Instagrammen min er @iingr og snapchat @imjensvoll.
  I dag tenker jeg på hvor mye jeg gleder meg til jeg får et normalt ansikt igjen. Var på kjevekirurgisk avd. i går og fjernet en visdomstann (som tok 45 minutter!!) så i dag føler meg relativt banka med et stort bollekinn, haha.

  22. oktober 2015 at 5:18 pm Reply
  • Caroline

   Oi, masse god bedring til deg!

   22. oktober 2015 at 5:29 pm Reply
 • Katrine Ü

  Jeg heter Katrine, er 22 år og er fra Sarpsborg. Bor tidvis i Halden også for tiden. Jeg holder på med deltidsstudier i engelsk, samtidig som jeg jobber deltid på en skole som norsklærer. Jeg har bloggen katrinesmind, og det siste året har den gått litt trått, men det er vel litt pga. alt som skjer ellers i livet. Ellers tenker jeg for tiden på studiene og frister for oppgaveinnlevering. Og penger og økonomi. Og planer fremover, som f.eks Halloween-roadtrip, en reise jeg skal gjennomføre rundt nyttår, og reiselederutdanningen jeg skal ta i Barcelona neste vår. Stadig noe å tenke på..

  Hyggelig med sånne innlegg, er liksom litt koselig å lese de andres kommentarer også :)

  22. oktober 2015 at 5:23 pm Reply
  • Caroline

   Koselig å bli litt bedre kjent med deg! Enig at det er koselig å lese om dere alle!

   22. oktober 2015 at 5:30 pm Reply
 • Stine Friis

  Jeg er Stine, 22 år og fra Namsos. Jeg bor i Oslo og studerer tekst på Westerdals i tillegg til å jobbe som tekstforfatter. Blogger på stinefriis.com, og heter @stinefriis over alt ellers! I dag tenker jeg på at i morgen er siste dagen i minipraksisen min, og at det er litt trist for jeg har akkurat begynt å komme inn i en groove på kontoret. Men heldigvis er jeg ikke ferdig med skrivinga – så jeg får jobbe mer for dem utover oktober :D

  22. oktober 2015 at 5:31 pm Reply
  • Caroline

   Å, det er liksom alltid så trist når man skal slutte et sted, men livet må videre (eller noe).

   22. oktober 2015 at 5:34 pm Reply
 • Ingeborg

  Jeg heter Ingeborg, er 32 år, er opperinnelig fra Kvæfjord. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar i Hammerfest.

  Jeg kaller meg for @iborglisa både på snapchat og instagram (og på goodreads).

  I dag er jeg litt sliten, og i likehet med deg legger jeg om livsstilen min. Jeg gleder meg til jeg (snart) skal begynne å stabillisere vekten min.

  22. oktober 2015 at 7:53 pm Reply
  • Caroline

   Kult at du er fra samme plass som meg! :D

   22. oktober 2015 at 7:56 pm Reply
 • Elena

  Elena.
  27 år gammel.
  Fra Rjukan, men bor nå på Hamar.
  Jobber for tiden i bokhandel, elsker det!
  Heter elena_hk på Instagram, ellers deler jeg noen av bildene mine her: http://www.elenahaugenk.com og elenakyriakou.vsco.co
  I dag gleder jeg meg til kl 18, da er det helg!

  :-)

  23. oktober 2015 at 7:24 am Reply
  • Caroline

   Helg er digg, og misunner deg å arbeide i bokhandel :)

   23. oktober 2015 at 8:37 am Reply
 • Silje

  Jeg heter Silje, er 29 år og bor i Bergen. Jobber som miljøterapeut. Blogger ikke selv, men liker å lese slike fine blogger som din :) på instagram heter jeg tesilje. I dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som har mulighet til å reise. Skriver til deg nå fra Paris :)

  23. oktober 2015 at 6:20 pm Reply
  • Caroline

   Å, jeg har alltid drømt om å reise til Paris!

   23. oktober 2015 at 6:21 pm Reply
 • Synne

  Lurer på om jeg har svart på dette før (om du har spurt før), men skader vel aldri med en gjenintroduksjon. Jeg er fast leser, husker ikke hvor lenge jeg har vært det, men vet at det skal mye til før jeg slutter å følge med her.

  Jeg heter Synne, er 23,5 og litt til, og kommer fra Drammen. Nå holder jeg til i Bergen på femte året og studerer engelsk (grammatikk-fagene er ikke noe gøy). Jobber også i en undertøysforretning (verdens trivligste jobb, det er så mye fine mennesker innom), og er PR-ansvarlig i Studentradioen i Bergen ut semesteret.

  Blogg: synneopsis.blogspot.com (Takk for at jeg finnes på lenker-siden), Instagram: @synneopsis

  I dag tenker jeg mest på at det har vært en veldig trivelig jobblørdag, og at det føles godt å endelig kunne ta seg tid til å lese blogger igjen. Og at jeg virkelig bør komme tilbake til et bedre bloggmønster enn det jeg er i nå om dagen.

  24. oktober 2015 at 8:40 pm Reply
  • Caroline

   Kult, visste ikke du bodde i Bergen!

   24. oktober 2015 at 9:01 pm Reply
 • Martha

  Martha, 22 fra Bergen. Studerer barnevern i Oslo. Har for tiden praksis og tenker det er himla digg med helg :) @marthavell på insta

  25. oktober 2015 at 8:54 am Reply
  • Caroline

   Helgene i praksisperiodene er de beste!

   25. oktober 2015 at 8:57 am Reply
 • Brukne Vinger

  Vel, siden jeg blogger anonymt, så blir det vanskelig å si hva jeg heter. Jeg flyller snart 35 år. Kommer fra et tettsted i trønderlag, men bor i Trondheim. Jeg jobber med meg selv, noe jeg anser som en 24/7. Ja, jeg blogger på denne bloggen og har profil på butterfly_hope80 på instagram, som forøvrig er en lukka profil. Du må gjerne føle deg fri til å sende en invitasjon. Vel, jeg kan ikke tro at jeg faktisk klarte å ligge til kl 09:15 i dag. Det er noe jeg ikke har klart på evigheter.

  26. oktober 2015 at 8:39 am Reply
  • Caroline

   Heier på deg!

   26. oktober 2015 at 9:26 am Reply
 • Hedda

  Jeg heter Hedda, er 21 år gammel og bor i Horten i Vestfold. Jeg er på andreåret av en bachelor der jeg utdanner meg til å bli dataingeniør. Jeg har ikke noen blogg, men heter @heddafh på instagram og snapchat. :-) I dag tenker jeg på innleveringer og stress, på at gleder meg til å dra til Trondheim og besøke ei venninne til helga og på storesøstra mi som gikk bort i sommer.

  26. oktober 2015 at 3:10 pm Reply
  • Caroline

   Å, jeg har alltid drømt om å bli dataingeniør!

   26. oktober 2015 at 9:54 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.