Fem ting jeg elsket da jeg var yngre

Del 7 av bloggutfordringen.

[su_dropcap style=»simple»]E[/su_dropcap]h, hvordan i alle dager skal jeg kunne velge fem ting? Jeg er kanskje den mest nostalgiske personen som jeg vet om, det er umulig å kun velge fem? Men jeg har satt opp de fem som kanskje var mine aller største favoritter.

Harry Potter

Det finnes liksom ingenting som kan toppe mitt barndomsforhold til Harry Potter, og på mange måter kan jeg si at det har formet meg mye som person. Jeg er jo like stor fan av Harry Potter i dag som jeg var den gang, men jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å ha lest den første boken (som jeg gjorde etter jeg hadde sett den første filmen). Bare helt fantastisk.

Mummitrollet

Tove Jansson har virkelig skapt en magisk verden i Mummidalen og jeg satt som fortryllet når jeg så på episodene. Spesielt spennende synes jeg filmen «Kometen Kommer» var, den var skummel og fascinerende på samme tid.

Pokémon

Jeg bare elsker Pokémon og har alltid vært fascinert over alle de forskjellige figurene og karakterene. Må være noe av det beste som har vært laget til barn noensinne?

Disney

Hva er vel en barndom uten Disney? Mine favoritter var (og er fremdeles) Pocahontas, Mulan, Den Lille Havfruen, Løvenes Konge, Ole Brumm, Oliver og Gjengen, Aladdin og Herkules.

Nintendo

Jeg har vokst opp med Nintendo 64, og spesielt med spillene Super Mario og Zelda. Shit, det har gått mange timer til å spille, men det var så verdt det!

 

4 kommentarer om “Fem ting jeg elsket da jeg var yngre

  1. Harry Potter<3 åh, føler ryggraden min er bygd opp av de bøkene. Og kometen kommer var så sjukt skummel! Husker jeg hadde mareritt natten etter at jeg så den – og våkna for å kaste opp. Traumatisert much?

  2. Ååh, Disney♥, Mummidalen♥, Gameboy (Nintendo, right?)♥.. og Pokemon♥! Har et veldig godt og sterkt forhold til disse jeg også. Var ikke inne i Harry Potter-verdenen jeg da, men det er vel fordi jeg aldri hadde noen bøker, og dermed heller ikke var så veldig interessert i filmene. Men kan jo skjønne at den fantasiverdenen fenga så mange :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.