Oppsummering av august

 • Jeg fikk trent 14 ganger.
 • Jeg har prioritert styrketrening, og har blitt betydelig sterkere (spesielt i armene).
 • Utenom styrketrening har jeg hatt en intervalløkt i uken, og har gått en del turer.
 • Jeg har gått ned 1,1 kg i august. Ikke all verdens, men det går nedover igjen og det er jeg glad for. Jeg tror kroppen min har blitt så vant til lite mat og trening at den på en måte har stabilisert seg der.
 • Her om dagen skadet jeg kneet mitt skikkelig på trening, og nå kan jeg ikke sitte på huk og lignende. Håper virkelig det ikke er noe alvorlig, men det setter meg uansett tilbake litt i forhold til styrketreningen. Kryss fingrene!
 • I begynnelsen av måneden var jeg mye syk, og det var kjipt.
 • Jeg har målt normalt stoffskifte og blodtrykk, hurra!
 • Jeg tenker stadig på neste års ferier, og planlegger to eller tre turer til Nord-Norge (jeg skal jo bli tante, hurra). Ellers har vi veldig lyst på en utenlandstur, kanskje til Italia eller Frankrike.
 • Denne måneden har jeg virkelig spist mye jordbær med fløte, og nå er jeg skikkelig lei meg fordi sesongen er over.
 • Vi har kjøpt nytt TV-bord og ny hylle til filmer, det ble skikkelig fint!
 • I begynnelsen av måneden hadde vi besøk av et vennepar, Astrid og Kjetil, og det var utrolig koselig.
 • Jeg har vært flere ganger innom Dyrebeskyttelsen for å hilse på pusekattene.
 • Jeg har vært på loppemarked, og fikk med meg mange bøker hjem.
 • Det har vært flere kaféturer med venner.
 • Jeg har fått helt dilla på Snapchat! Følg meg gjerne: @icarroi. Jeg har også funnet noen nye favoritter siden innlegget jeg skrev om Snapchat-favoritter. Blant annet den koselige @noeblog, den energiske og fantastiske @linejordarundt og flinke @auroraweightloss.
 • Jeg har sett på TV-serien «Gossip Girl» denne måneden. Den er virkelig ikke bra, men de fungerer fint i bakgrunnen når jeg arbeider med prosjekter.
 • Ting ser lysere ut fremover med tanke på å komme seg tilbake i jobb. Jeg blir friskere, og det er ufattelig deilig.

 

8 kommentarer om “Oppsummering av august

 1. Så utrolig flink du er! Kunne du ha skrevet noe om hvordan du trener intervall? Ønsker å begynne selv, men har null utgangspunkt – en gang er kanskje målet 10km, langt frem i tid! :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.