Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Oktober, prosjektenes måned?

25. september 2015

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg må ærlig talt si at jeg føler meg litt gal akkurat nå. Gal fordi jeg skal begi meg ut på så mye i oktober! Det kommer til å bli knalltøft, lærerikt og forhåpentligvis berikende. Oktober blir prosjektenes måned! De som kjenner meg godt vet at jeg bare E-L-S-K-E-R prosjekter, og må ha et eller annet prosjekt til enhver tid. Denne gangen har jeg Jørgen med på laget og det skal bli så gøy! Søvnprosjektet har jeg allerede fortalt litt om, men kort fortalt skal jeg fullføre dette i oktober:

 • Sikte på 8 timer søvn hver natt. For min del betyr det at jeg må prøve å legge meg mellom klokken 22:00 og 22:30 og skal stå opp mellom klokken 06:00 og 06:30 hver dag, også i helgene.
 • Stå opp uten å slumre.
 • Unngå kaffe og andre koffeinholdige drikker etter klokken 16.
 • Unngå å trene tungt for sent på dagen. For min del betyr det ingen trening etter klokken 19.
 • Ikke spise mat eller drikke de siste 2 timene før du legger deg. Det betyr at jeg ikke skal spise etter klokken 20:00-20:30.
 • Skru ned kunstig lys 2 timer tid før sengetid. Det betyr at jeg ikke skal bruke mobil, nettbrett, data eller TV etter klokken 20:00-20:30.
 • Ha det helt mørkt og kjølig på soverommet.

Andre prosjekter i oktober:

 • Lese minst fire bøker.
 • Trene minst to ganger i uken.
 • Gå minst 10 000 skritt alle de dagene jeg ikke trener.

Jeg skal blogge underveis med oppdateringer. Tror dere jeg kan klare dette? Og har dere noen egne prosjekter i oktober eller i høst?

Foto: Pineapple.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • zuperkul

  Jeg tror du vil klare det veldig fint! :) Du er jo veldig målbevisst! Så jeg har trua!

  25. september 2015 at 3:05 pm Reply
  • Caroline

   Takk!

   25. september 2015 at 3:14 pm Reply
 • tankemonolog

  Spennende med prosjekter, er veldig glad i å ha ymse prosjekter jeg driver med selv :) Med det sagt så har jeg ikke så mange prosjekter for oktober, men jeg har et skriveprosjekt der jeg tenkte å bare få ned alt i en notatbok jeg har først for så å skrive det inn på data i løpet av oktober mens jeg redigerer litt underveis sånn at jeg har et ordentlig førsteutkast klart innen november. Så skal jeg bruke november til å først og fremst fokusere på Nanowrimo (skrive bok på 50 000 ord på en måned) tenker jeg så det blir jo et annet høstprosjekt ;) Kjenner jeg meg selv rett dukker det sikkert opp flere karolinske prosjekter for sånt er veldig gøy. Lykke til med dine prosjekter =D

  25. september 2015 at 8:21 pm Reply
  • Caroline

   Jeg har også lyst til å prøve Nanowrimo! :D

   25. september 2015 at 8:46 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Genialt! Jeg også elsker prosjekter, men har en tendens til å legge all ekstra tiden min i jobben.. Kanskje vi kunne tatt en spasertur sammen en ettermiddag / kveld? Jeg er megagod på å gå mer enn 10.000 skritt om dagen. :P

  27. september 2015 at 6:51 am Reply
  • Caroline

   Ja! Har funnet en vei jeg vil prøve, Løvstien!

   27. september 2015 at 7:25 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.