Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Motivasjonspreik!

22. september 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! Tenkte jeg bare skulle stikke innom å si at jeg har opprettet en motivasjonsgruppe på Facebook! Den heter Motivasjonspreik og alle som vil kan bli medlem. Her er tanken at vi kan dele tips, motivasjon, oppskrifter og glede med hverandre frem mot jul (i første omgang). Noen dager er det kanskje tungt å være motivert til å leve sunt og trene, og da kan det være fint å ha litt støtte i en slik gruppe. Håper du også vil delta!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.