Krok og Krinkel Bokcafé

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag var jeg på en av mine favorittplasser i Bergen, Krok og Krinkel Bokcafé, sammen med Silje, Benedikte og Christi Elin. Der spiste jeg en skikkelig god blings, drakk grønn te og vi snakket om alt fra verdenskriger og til gode bøker. Slike dager er ekstra fine! På Krok og Krinkel Bokcafé finnes det mange gode kaker, deilige drikker, en fantastisk god vegansk chiligryte, blingser og mange spennende bøker man kan kjøpe for en billig penge.

 

6 kommentarer om “Krok og Krinkel Bokcafé

  1. Denne kaféen ser så sjarmerende ut! Har sett flere anbefalinger, og får alltid lyst til å bare hoppe gjennom skjermen… Dessuten synes jeg navnet er så fint, og det finnes jo ikke så mye som er bedre enn bøker og bakst i kombinasjon, hoho. Hurra for slike steder!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.