Fem matretter jeg elsker

Del 5 av bloggutfordringen.

Jeg elsker mat, så dette ble litt vanskelig for meg å skrive om når jeg bare kan velge fem stykker. Derfor må det bli de fem jeg elsker akkurat nå, slike ting går vel veldig i perioder for alle? Jeg har også lagt inn noen bilder og oppskrifter som ikke er mine, men som jeg har linket til.

1. Viltgryte/jegergryte

En skikkelig god jegergryte er perfekt nå på høsten og jeg har lagt ut min oppskrift på jegergryte her.

2. Pastaretter

Hjelpes, pasta er så farlig godt! Og jeg blir liksom aldri mett om jeg spiser det heller… Men nå spiser jeg ekte pasta kanskje fem ganger i året, så dere kan selv tenke dere hvor godt jeg synes det er når jeg først spiser det.

3. Pizza Margherita

Også en rett jeg spiser veldig sjeldent, men det er noe av det aller beste jeg vet i hele verden! Jeg drømmer om å spise det i Italia en gang.

4. Entrecote eller indrefilet av storfe

Hjelpes, dette er noe av det beste jeg får. Og om jeg får en god bernaisesaus, poteter/søtpoteter og grønnsaker ved siden av så er jeg totalt solgt. Jeg liker dem best medium stekt.

5. Burger

En saftig burger slår aldri feil, enten den er med kjøtt eller ikke. Å, nå ble jeg sulten!

Hva er dine fem favoritter?

6 kommentarer om “Fem matretter jeg elsker

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.