Den siste tiden i bilder

28. september 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei fine lesere, og god mandag! Mandag er min absolutte favorittdag for tiden. Det er en ny start på en ny uke og tanken på det gir meg motivasjon og glede. Noen som føler det på samme måte? Den siste tiden har for meg vært preget av mye sykdom, og det er alltid trist når man kommer inn i slike perioder. Spesielt når det går utover treningen min! Men jeg har fått gått en del turer på tross av at kneet mitt er vondt ennå, og jeg kjenner at høstluften virkelig gjør noe bra med hodet! Jeg har også vært en del sammen med fantastiske venner og jeg kjenner at jeg får mye energi og glede av det. Det er så godt å le med folk som man liker. Håper dere alle sammen vil få en fantastisk uke! Min blir travel med diverse kurs, møter, avtaler, jentekveld, bursdag, trening og starten på mange prosjekter på torsdag. Ønsk meg lykke til! Her kommer noen bilder fra den siste tiden:

Jeg og Jørgen gikk for å sjekke turmulighetene i nærområdene. Likte det vi fant!

Jeg, Renate og Silje tok en tur på Café Aura her i Bergen. De har vanvittig god, hjemmelaget mat. Suksessterten er magisk.

Her om dagen var det magiske regnbuer overalt.

Venninnen min, Ruth, hadde jentekveld! Hun hadde laget pastasalat med hjemmelaget foccacia og hun har verdens fineste hus! Jeg hadde med masse te, selvfølgelig.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • itadakimat

  Lykke til og god betring! litt random, men åå den marmorplata var fin! har så lyst på sånn.

  28. september 2015 at 12:56 pm Reply
  • Caroline

   Jeg og!

   28. september 2015 at 1:11 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.