Bergen Matfestival

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag hadde Jørgen fri fra jobb og dermed kunne vi dra tidlig til Bergen Matfestival. Dette er en årlig festival der mange matprodusenter fra Vestlandet møtes for å selge sine matprodukter. Her finnes det mye økologisk, ekte og god mat – sånt som jeg elsker! Du finner festivalen på Koengen i Bergen, og den er åpen både lørdag og søndag. Kjøp billetter på forhånd, så slipper du kø. Vi delte en burger av storfe, en kanelbolle, en svele med hjemmelaget jordbærsyltetøy og en lammepølse i økologisk pølsebrød. Ellers kjøpte vi to oster, en krukke chiligele, hjemmelaget sjokolade og økologisk spekeskinke. Dette er virkelig et eldorado for matinteresserte! Det finnes også en egen ølfestival i nærheten, for dem som liker slikt.

Vi var også innom Håkonshallen, kongens festsal som var bygget for 750 år siden.

 

6 kommentarer om “Bergen Matfestival

  1. Fristende bilder!
    Var innom der i dag og det var så masse godt til salgs. Da vi kom var det relativt fredelig, men køene var kjempelange da vi gikk. Så regner med at de gjør god butikk i år. Hadde egentlig tenkt meg på ølfestivalen også, men da var det blitt så mye folk at vi lot være.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.