Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

15 fakta om meg

11. september 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å sparkes bloggutfordringen i gang og jeg tenkte å gjøre en liten vri på dette innlegget. Jeg har jo fått mange nye lesere i det siste (hei!) og derfor kommer det 15 fakta om meg som forklarer litt hvem jeg er. Det kan kanskje hende at dere som har fulgt meg lenge også lærer noe nytt?

Del 1 av bloggutfordringen.

 1. Jeg er 26 år og ble født 29. april 1989.
 2. Jeg vokste opp delvis i Harstad og delvis på et tettsted som heter Borkenes, og er derfor som mange skjønner nordlending.
 3. På videregående gikk jeg to år med salg og service og ett år med allmenn påbygg. Deretter arbeidet jeg ett år som salgskonsulent og hadde planer om å ta fagbrev innenfor kontor, men fant fort ut at salg ikke var noe for meg.
 4. Dermed ble det høyere utdanning på meg og jeg studerte tre år på høyskolen i Harstad for å bli barnevernpedagog.
 5. Når jeg hadde fullført bachelorgraden min så søkte jeg meg inn på master i sosialfag på høyskolen i Oslo og Akershus. Jeg fullførte alle eksamener og fag på mastergraden og leverte prosjektbeskrivelsen for min masteroppgave, men så ble jeg dessverre sykemeldt og fikk ikke fullført graden.
 6. I begynnelsen av 2013 møtte jeg Jørgen, mannen i mitt liv. Jørgen er fra Bergen og jeg flyttet fra Oslo og til Bergen i november 2013.
 7. 4. april 2014 giftet vi oss, og vi har det fantastisk sammen her i Bergen sammen med katten vår Mio.
 8. Jeg har vært overvektig i mange år, men forandret livsstilen i begynnelsen av 2014. Til nå har jeg gått ned over 20 kg, jeg trener jevnlig og er opptatt av sunn og næringsrik mat.
 9. Jeg interesserer meg for dyr (spesielt katter), reise, fotografering, blogg og sosiale medier, litteratur, norsk musikk, musikk generelt, matlaging, ernæring, trening, helse (både psykisk og fysisk), humanitært arbeid, norsk film og spisesteder.
 10. Jeg er omtrent helt blind på det høyre øyet. Det er en medfødt sykdom som heter Morning Glory Syndrome, og kan dessverre ikke gjøres noe med. Derfor skjeler jeg litt, om noen lurte. Ellers har jeg også lavt stoffskifte og problemer med mye svimmelhet og migrene, noe som dessverre går utover hverdagen min mer enn jeg skulle ønske. Men jeg kjemper hver dag for at det skal bli bedre.
 11. Jeg er eldst av fire søsken og har to søstre på 18 år og 23 år og en bror på 20 år. Jeg er tante til to jenter på Jørgen sin side, og blir snart tante til en tredje jente når min søster får en liten på nyåret.
 12. Generelt er jeg en følsom og emosjonell person. Jeg er både introvert og høysensitiv, og jeg blir ofte voldsomt berørt av å se noen lide eller av rørende øyeblikk osv. Som person er jeg også rolig, litt stille, omsorgsfull, åpen, lyttende, nysgjerrig, engasjert, kreativ, drømmende, eventyrlysten og lyttende. Jeg har ikke veldig mange nære venner, men jeg liker å ta godt vare på de jeg har.
 13. Jeg elsker å reise, men jeg elsker også å være hjemme. Jeg drømmer om å kunne besøke et nytt land hvert år, men jeg elsker også å reise i Norge!
 14. Jeg drikker ikke alkohol.
 15. Favorittboken min er Harry Potter, favoritt TV-serien min er Doctor Who, favorittartisten min er Josh Groban og favorittfilmen min er Into The Wild.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • travelmarthe

  Ja, her lærte eg vel egentlig 15 nye ting! Artig innlegg! :)

  11. september 2015 at 10:46 pm Reply
  • Caroline

   :)

   12. september 2015 at 7:27 am Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Dette var interessant å lese. :D

  12. september 2015 at 6:18 am Reply
  • Caroline

   Bra, he he!

   12. september 2015 at 7:27 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.