“Sunnere & Sterkere” av Kristine Weber

10. august 2015

[su_dropcap style=”simple”]G[/su_dropcap]od mandag alle sammen! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en fin kokebok med dere, en som har inspirert meg mye. «Sunnere & Sterkere» er Kristine Webers andre kokebok (hun har gitt ut tre stykker), og er basert på lignende oppskrifter som du finner på hennes blogg. Det som kjennetegner Kristines oppskrifter er at de er enkle, balanserte og næringsrike. Dette er mat alle kan klare å lage! I tillegg til oppskrifter inneholder også boken ukemenyer, Kristines tips til en sunnere hverdag og generelt gode tekster om hva hun anser som sunnhet. Dermed får du ikke bare en kokebok, men en bok om ernæring, trening og en sunn livsstil. Jeg anbefaler alle å ha denne boken i kokeboksamlingen.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.