Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

PEP TALK

1. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]ette er til deg som så gjerne vil klare å nå målet ditt. Du som drømmer stort, fordi du tør. Enten du ønsker å gå ned i vekt, komme inn på drømmestudiet, få jobben du alltid har ønsket deg, løpe maraton, være en god mamma, reise jorden rundt alene, kutte ut søppelmaten, klare 50 situps, bryte ut av en vennegjeng som ikke er bra for deg, fortelle familien din noe som de ikke vil like, spare penger til eget hus eller bare klare å komme igjennom en hverdag med sykdom. Dette er til deg.

Du skal motbevise dem alle, de som ikke tror på deg. Kanskje aller mest skal du motbevise den siden av deg selv som sier at du ikke er bra nok. Du skal klare det, og du skal aldri gi opp. Uansett hvor hardt det blir, hvor fristet du blir til å gi opp og hvor håpløst det ser ut. Du skal kjempe for deg selv og det du ønsker å oppnå, uansett hvor lang tid det kommer til å ta. Du er mye sterkere enn du tror, mye sterkere enn du gir deg selv kredit for. Livet vil være tøft noen ganger, men du er tøffere. Alt du strever for vil være verdt det fordi du kjemper for deg selv. Du skal finne mening og du skal finne mot. Du skal finne hvile og du skal finne balanse. Du skal lære så uendelig mye, og hele tiden bli klokere og sterkere.

Benytt dagene, de kommer og går så alt for fort. Benytt dem til å kjempe for deg selv og dem du elsker. Ikke la andre ødelegge for deg. Ikke bruk tiden din på de som ikke støtter deg, de som bryter deg ned. Rist det negative av deg og gå videre. Ikke vær så redd for de som ikke liker deg, de som ikke skjønner deg. Ikke vær redd for å være deg selv, tro på deg selv. Stole på deg selv. Det er lov å gråte, det er lov å bryte sammen, det er lov å ta pauser. Men gi aldri opp. Aldri. Kast krav, bekymringer og negative impulser vekk. Ha øynene på målet og hjertet i nuet.

Foto: Gabriel Santiago.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

7 Comments

 • Katrine Ü

  «Ikke vær redd for å være deg selv, tro på deg selv. Stole på deg selv. Det er lov å gråte, det er lov å bryte sammen, det er lov å ta pauser. Men gi aldri opp. Aldri.» ….. akkurat det jeg trenger å tenke noen ganger :’) Liker veldig! Noen ganger er en liten peptalk alt man trenger til å heve hodet litt igjen.

  1. august 2015 at 10:01 pm Reply
  • Caroline

   Sant :)

   2. august 2015 at 10:42 am Reply
 • IM

  <3

  1. august 2015 at 11:45 pm Reply
  • Caroline

   <3

   2. august 2015 at 10:43 am Reply
 • Ingrid E

  Så fint skrevet! Takk for påminnelsen.

  2. august 2015 at 11:32 am Reply
  • Caroline

   :)

   2. august 2015 at 12:38 pm Reply
 • Lise

  8. januar 2017 at 2:29 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.