Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Oppsummering av leserundersøkelsen

27. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od torsdag alle fine lesere, og tusen hjertelig takk til alle dere som har svart på leserundersøkelsen min. Det har vært spennende, lærerikt og ikke minst rørende å lese. Tusen takk for fine ord, jeg blir så utrolig glad for at dere liker bloggen min så godt! Jeg tenkte å oppsummere svarene deres i dette innlegget, og om dere har noe å tilføye må dere gjerne legge igjen en kommentar eller to.

Alder

Det viste seg at 65 % av dere lesere er mellom 18 og 25 år, 2 % er under 18 år, 29 % er mellom 26 og 35 år og 4 % er over 35 år.

Kjønn

Alle som svarte på undersøkelsen min var kvinner.

Hvordan bloggen følges

De aller fleste av dere følger bloggen min gjennom Bloglovin eller bare skriver inn bloggadressen i nettleseren. Det er også veldig mange som følger bloggen min igjennom Instagram, og det kom litt overraskende på meg, men det er bra! De resterende følger bloggen min gjennom Facebook eller på andre måter (jeg lurer litt på hvilke andre måter?).

Hvor ofte bloggen besøkes

De aller fleste besøker bloggen min når de ser at det har kommet et nytt innlegg. Ellers besøker mange bloggen noen ganger i uken eller ca. hver dag. Jeg digger det!

Hvorfor bloggen leses

Det viser seg at det å få inspirasjon er den største grunnen til at dere leser bloggen min, og det tar jeg som et stort kompliment! Ellers var det lik fordeling på å finne nye oppskrifter, å følge med på livet mitt og å følge med på livsstilsendringen. Noen er også på bloggen for å bli underholdt og for å lære noe.

Hvilke blogginnlegg som er mest populære

Det ble likt mellom oppskrifter og hverdagsinnlegg, 65 % på begge, så jeg skal absolutt fortsette å legge ut oppskrifter og blogginnlegg fra hverdagen min. Synes egentlig det er litt morsomt at dere liker å lese om min hverdag, for jeg synes ikke den er så spesiell, men tusen takk for det! Livsstilsendringen kommer like etter, og er også populær. Midt på skalaen ligger reiser, psykisk helse, bilder, trening, litteratur, meninger og lister, så dette er tydeligvis også noe dere liker. Det dere liker minst er innlegg om musikk, spørsmålsrunder, iHerb-tips, TV/film og blogging, så det skal jeg ta med meg videre.

Hva dere liker best med bloggen min

Her hadde dere skrevet så mye fint, ble så rørt! Det som går igjen er at dere føler jeg er ærlig, åpen, ekte, jordnær, trygg, kreativ og bevisst. Altså, kan man få noen bedre komplimenter? Wow, tusen millioner ganger takk! Dere er også veldig glad i oppskriftene mine, og at de ofte er billige, sunne og enkle. Mange blir inspirert til å leve sunt, hurra for det! Designet, bildene mine og reise blir også nevnt som noe dere liker. Noen av dere skriver til og med at jeg er deres favorittblogg, tusen hjertelig takk!

Hva dere ikke liker så godt med bloggen min

Jeg vet at i noen av deres nettlesere kommer stikkordene mine over selve teksten i blogginnleggene. Jeg har forsøkt å ordne dette, og har også kontaktet de som har laget designet mitt, men det ser ut til at det kan bli vanskelig å få fikset det. Dessverre! Men jeg skal prøve å ha korte stikkord fra nå av, og håper at det ikke blir for plagsomt. Om du leser bloggen fra forsiden, og ikke trykker inn på enkeltinnlegg, kommer ikke stikkordene opp. Det er også nevnt at noen av dere ikke liker lange, tørre anmeldelser – så det skal jeg ta til meg! Noen mener at det er dumt at jeg er så redd for karbohydrater og brød, men der tror jeg at jeg kanskje må ha forklart meg feil eller noe sånt. Jeg spiser mye karbohydrater, men mest fra grønnsaker, frukt, bønner, linser, knekkebrød, fullkornspasta, byggris og havregryn. Grunnen til at jeg ikke spiser brød er at det er mye kalorier i det som jeg mener ikke er så næringsrike som for eksempel i andre karbohydratkilder. Når jeg spiser ute spiser jeg ofte brød, og jeg synes skikkelig brød er veldig godt, men jeg spiser det mest som kos og ikke til hverdags. Hva andre gjør er selvfølgelig opp til dem, jeg mener ikke det er feil å spise brød. Og til slutt er det noen som synes det er dumt at jeg er ambivalent angående bloggingen min, og om jeg vil fortsette. Jeg kan nå si at så lenge jeg har tid, energi, lyst og ideer nok til å blogge så skal jeg fortsette. Akkurat nå gir bloggingen meg mye, selvom jeg ikke har veldig mange lesere. Jeg trives med det.

Bloggens design

93 % av dere synes designet mitt er brukervennlig og fint, og det er perfekt! For meg er brukervennlighet veldig viktig. Noen av dere påpekte at det hadde vært lurere om oppskriftene mine var samlet på en side når man trykket på dem, i stedet for at de kom opp som innlegg. Det er nå fikset! Jeg hadde faktisk tenkt lenge på å gjøre det selv. Planen er å lage en lignende side for reiser etterhvert.

Foto: Luis Llerena.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Lamme Tanker

  Hei!

  Morsomt å lese oppsummeringen av undersøkelsen (som jeg deltok i). Du lurer på hva «annet» er på å følge bloggen din. Vi blogger på samme plattform, så jeg tror at da jeg startet å følge deg trykket jeg bare på + helt øverst på siden. Det er jo en internt måte å følge på.

  Lykke til videre!

  27. august 2015 at 11:53 am Reply
  • Caroline

   Ah! Takk for den oppklaringen!

   27. august 2015 at 12:07 pm Reply
 • Kristine

  Nå svarte ikke jeg på undersøkelsen, men kan informere om at jeg leser blogger via feedly.

  27. august 2015 at 6:17 pm Reply
  • Caroline

   Ah, takk for opplysningen :)

   27. august 2015 at 6:41 pm Reply
 • cathwald

  Morsomt å lese oppsummeringen :-) Det er veldig tydelig at du har mange fornøyde lesere (meg inkludert), så fortsett med det gode arbeidet :-)

  27. august 2015 at 8:32 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk for det! ❤️

   27. august 2015 at 8:35 pm Reply
 • Ninni

  Så glad for at du vil fortsetta å blogga! Eg har lest bloggen din lenge, men har ikkje vore flink til å legga igjen kommentarar. Skal verta flinkare til det, for eg set stor pris på all tida du brukar på å skriva gode, kloke, informative, underhaldande, spennande, inspirerande, morsomme og fine innlegg :-)

  28. august 2015 at 9:34 pm Reply
  • Caroline

   Aw, tusen hjertelig takk!

   28. august 2015 at 10:16 pm Reply
 • Synne

  Takker så mye for at oppskriftsbanken er blitt omorganisert :D Vet ikke om jeg har kommentert det tidligere eller glemte å gjøre det, men jeg testet Shepherd’s-retten med søtpotet, og det ble kjempegodt.

  29. august 2015 at 9:54 am Reply
  • Caroline

   Å, så utrolig bra! :D

   29. august 2015 at 10:10 am Reply
 • Amanda

  Jeg synes reiseinnleggene dine er bra, men de har vært litt lange. Synd at innlegg om Film/TV ikke blir likt så godt, jeg synes de er kjempegøy å lese! :D

  30. august 2015 at 3:21 pm Reply
  • Caroline

   Takk for tilbakemelding. Jeg liker omfattende reiseinnlegg selv, for når jeg skal en plass vil jeg vite alt som er verdt å vite, haha, men skal ta det med meg!

   30. august 2015 at 3:30 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.