Mandagslisten

24. august 2015

Denne listen er lånt fra Mariell.

Hva gjorde du for nøyaktig fem måneder siden?
Hm, vent litt, må sjekke kalenderen… Jeg var på kino og så «Kvinner i for store herreskjorter» sammen med noen venninner, og jeg lo godt. En film etter min smak.

Når var du sjalu på noen sist?
Jeg er litt sjalu på alle studenter, fordi høsten er den fineste tiden å være student i.

Gjør du noe som er unødvendig?
Sikkert mye. Men det som er mest innlysende er at jeg bruker sikkert over gjennomsnittet med penger på å spise mat ute, når jeg kunne laget mat hjemme og brukt mindre penger. Det er bare det at jeg ikke bruker penger på så mange andre ting, og mat betyr mye for meg, så da blir det sånn. Ellers kjøper jeg en god del bøker, enda jeg har alt for mange.

Kan du vise et bilde av noe som er superbra?

Hva er det verste ved denne uken?
At jeg skal til legen, og at jeg tok blodprøve i dag. Liker ikke legebesøk, jeg, men hvem liker vel sånt? Også har jeg begynt å få skikkelig vondt i halsen, men håper det bare er kroppen som tuller litt, og ikke en ordentlig forkjølelse. Og, for å klage litt mer, er ryggen min skikkelig dust for tiden.

Hva skal du gjøre resten av uken?
Utenom legebesøk er planen å trene tre eller fire ganger, et kafébesøk med venner, en tur til Gamle Bergen og kanskje en tur til Alvøen museum på lørdagen om været tillater det. Dessuten hører jeg rykter om sesongstart av «Side om side» på NRK på lørdag!

Når hadde du sist hjertebank?
På en god eller dårlig måte? Jeg velger god, jeg. Jeg hadde god hjertebank i dag når jeg så på Jørgen. Han er så utrolig kjekk og smilet hans gjør meg alltid nyforelsket.

Hva skal du gjøre i høst?
Trene, spise sunt, få besøk av foreldrene mine, dra på konsert med Gabrielle, være mye med venner og med Jørgen. Jeg har også planer om et stort søvnprosjekt, men det skal jeg fortelle mer om siden.

Har du noen planer for slutten av sommeren?
Jeg har en stygg følelse av at vi hadde den siste sommerdagen i dag… Men, om jeg tar feil, vil jeg gjerne grille ute og kanskje bade litt mer. Grilling er fint på høsten også da, så sant det ikke regner.

Hva er det merkeligste du har gjort for kjærlighet?
Lært meg offside-regelen.

Hva burde du gjøre, men du orker bare ikke?
Akkurat nå; vaske leiligheten. Sånn generelt; begynne på en skjønnlitterær tekst og lage fotoalbum fra bryllupet og ferieturer.

Hva har du i kjøleskapet?
Blant annet mange avokadoer, kyllingfilet, melk, tran, egg, forskjellige typer ost, kaviar, majones og mye grønnsaker.

Hva er den beste kombinasjonen av to ting som du vet?
Melk og sjokolade.

Kan du komme med en teaser for et fremtidig blogginnlegg?
Jeg jobber med et innlegg om fordeler med trening og skal begynne med Oslo-anbefalinger snart.

Foto: Olga Filonenko.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Ninni

  Oi, eg gler meg veldig til søvninnlegget! Eg har verkeleg fått augene opp for kor viktig søvn er for alt, egentleg, så eg jobbar mykje med min eigen søvn for tida.
  Ventar i spenning på å lesa meir om prosjektet! :-)

  28. august 2015 at 9:26 pm Reply
  • Caroline

   Så bra!

   28. august 2015 at 10:15 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.