“Kristines muskelmat” av Kristine Weber

14. august 2015

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har tidligere skrevet om «Sunnere & Sterkere» av Kristine Weber, og vil i dette innlegget skrive om hennes siste bok; «Kristines muskelmat». Også denne boken er full av enkle oppskrifter som alle kan lage, men inneholder mer frokost- og lunsjoppskrifter i forhold til de andre to kokebøkene Kristine Weber har gitt ut. Boken inneholder over 50 oppskrifter, og alle er proteinrike, glutenfrie og sukkerfrie.

Fokuset i boken ligger nettopp på muskler og hvilken mat man bør spise for å bygge og vedlikeholde muskler. Det er mange som tror at såkalt muskelmat er kun for de som trener, men det er vel så viktig for de som ikke trener. Proteiner er noe mange får i seg litt for lite av, og det er noe vi alle trenger for å både bevare og bygge muskelmasse, sier Kristine Weber til Side2. Kristine er til daglig blogger på Kriweb.no, og blogger om kosthold, trening og mammatilværelsen.

Jeg anbefaler alle bøkene til Kristine Weber. De er så enkle å forstå, og maten er god. For mange er det tungvint å skulle lage mat fra bunnen av i en hektisk hverdag, og nettopp derfor er det fint at det finnes slike kokebøker som gjør jobben mye enklere.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.