Kjøkkentips

13. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]E[/su_dropcap]tter jeg la om livsstilen min har jeg lært så utrolig mye om matlaging og kosthold. Nå er jeg oppriktig interessert i mat, jeg leser kokebøker og jeg elsker å finne tips til hvordan man kan håndtere mat og kjøkkenutstyr på en enklere og bedre måte. Jeg bare gleder meg skikkelig til fremtiden, og til å lage mer mat! I dette innlegget tenkte jeg å dele noen gode tips med dere som jeg har funnet hos BAMA og ellers på YouTube, og som jeg har lært mye av. Noen tips har dere kanskje plukket opp før, og noe er kanskje nytt, men tipsene er uansett smarte og geniale! Og dessuten er det bra å lære om nye måter å lage mat på.

Foto: Anthony Delanoix.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Christina - CavaforLunch.com

  Geniale tips! Jeg er dessverre fullstendig ubrukelig på kjøkkenet, så dette var nyttig informasjon :)

  15. august 2015 at 2:20 pm Reply
  • Caroline

   Så bra!

   15. august 2015 at 3:29 pm Reply
 • Vilde

  Genialt! :) Nyttige tips å ta med videre!

  16. august 2015 at 4:20 pm Reply
  • Caroline

   I know :D

   16. august 2015 at 4:35 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.