Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Høstens nyheter: kokebøker

5. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]E[/su_dropcap]r det flere enn meg som er glad i kokebøker? Denne høsten kommer det mange kokebøker som jeg gleder meg masse til å lese! Håper biblioteket tar inn alle sammen, for jeg skal låne så mange jeg kan. Hvilke kokebøker liker dere? Og hvilke av høstens nyheter ser dere mest frem til å lese?

«Julies Grønne Kjøkken» av Julie Ilona Balas
Jeg bare elsker den første kokeboken til Julie, «Kjernesunt», og det skal bli supert med en ny kokebok fra henne! Dette er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene, og du får oppskrift på blant annet chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig – og det er veldig godt. Boken kommer ut 1. september 2015.

«Trines Mat 2» av Trine Sandberg
Trine driver en av Norges aller største matblogger, og har allerede gitt ut boken «Trines Mat» (som solgte svært godt). Nå har Trine samlet enda flere oppskrifter mellom permene i sin bok nummer 2 og servereralt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk- og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Oppskriftene er inndelt i kapitler med tydelige overskrifter som Supper, Fisk, Kjøtt og Desserter, og boken er enkel å finne frem i. Boken kommer ut 19. august 2015.

«Veganmat på sitt beste» av Jane H. Johansen
Jane driver, etter min mening, Norges beste veganblogg. Nå skal hun endelig gi ut bok, og det har jeg ventet lenge på! Boken er innbundet, stor og har over 200 sider og over 100 oppskrifter! Den tar for seg hele spekteret av vegansk mat og her finner du oppskrifter på alt fra frokost- og lunsjretter, pålegg, bakst og hovedretter til helgekos, småretter, tilbehør, tapas og desserter. Alt du trenger for å lage kjøttfri mat i hverdagen. Rettene er basert på råvarer som alle kan få tak i, så du trenger ikke løpe byen rundt for å lage middag. Du finner også et kapittel med tips om hva det er kjekt å ha i skapet, samt spesifikke omtaler av typiske ingredienser som er mye brukt i veganmat og hvor man får kjøpt dem. Boken kommer ut 8. september 2015.

«LavFODMAP – magevennlig mat» av Julia Døhlen Edin
God mat som roer magen – kokebok for deg som har oppblåst mage, løs mage, hard mage eller vondt i magen. Julia Edin har slitt med mageproblemer siden hun var barn. Da hun la om til lavFODMAP-kostholdet fikk hun kontroll over magen, smertene avtok og energien steg. I boken gir hun deg en innføring i hvordan du kommer i gang med lavFODMAP-kosthold, og du får hennes enkle oppskrifter som du kan bruke i hverdagen. I tillegg får du god kunnskap om irritabel tarm og matintoleranse, og råd og tips fra noen av landets ledende spesialister på mageproblemer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo. Boken kommer ut 31. august 2015.

«Kokkelære» av Tom Victor Gausdal
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte. «Kokkelære» dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Boken kommer ut 9. oktober 2015.

«Gryta hennar» mor av Bodil Nordjore
Dere kjenner meg, jeg ELSKER supper. Denne boken inneholder suppeoppskrifter fra hele Norge, og er på hele 400 sider. JA TAKK! Boken kommer ut 16. august 2015.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • cathwald

  Jeg er stor fan av Trine, og finner mye inspirasjon til matlaging på bloggen hennes! :-) Hun er så flink!

  5. august 2015 at 5:05 pm Reply
  • Caroline

   Ja, helt enig!

   5. august 2015 at 5:55 pm Reply
 • Ingrid E

  Så mye gøy! Gleder meg til å sjekke de ut :)

  5. august 2015 at 8:20 pm Reply
  • Caroline

   Jaaa!

   5. august 2015 at 8:22 pm Reply
 • Julie

  Åh nå ble jeg utrolig glad! Takk for anbefalingen :D

  18. august 2015 at 11:13 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig! :)

   19. august 2015 at 7:04 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.