Helg med venner og god mat

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i har hatt en utrolig fin helg så langt, med besøk fra Oslo. Astrid og Kjetil tok turen innom og fredagskvelden bestod av indrefilet, jordbær, ost, kjeks, sjokolade, vin, brettspill og mye latter. Elsker venner man kan være seg selv sammen med! I dag tok vi liten tur til Gamle Bergen før de måtte dra, og etter det dro jeg og Jørgen på bryggen og Bastant for å spise litt. Det ble gulrotsuppe på Jørgen og chili con carne på meg, pluss brownie på oss begge. Bastant er min favorittkafé i Bergen, og de har virkelig den beste brownien jeg vet om! Noter deg det til neste Bergen-tur.

 

6 kommentarer om “Helg med venner og god mat

  1. Tusen takk for en kjempefin fredagskveld og lørdag! Skikkelig koselig å se dere igjen, og ikke minst god mat ? dere er herlige! Så fine bilder!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.