Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Gode nyheter!

28. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har gode nyheter! Helt siden januar 2014 har jeg slitt med lavt stoffskifte, noe som har gjort meg trett, sliten og mye annet guffent. Jeg og legen min har forsøkt å finne riktig medisindoser lenge, men det har virkelig aldri klaffet på blodprøvene. Når jeg skulle få vite svarene på de siste blodprøvene i dag hadde jeg egentlig ikke forventet stort, men tror du ikke at de var helt normale? For første gang på over 1,5 år! Så utrolig deilig, nå føler jeg endelig ting går riktig vei på helsefronten. Spesielt siden jeg også har målt helt normalt blodtrykk i det siste, og også hadde veldig fint kolesterol, blodsukker og ingen mangler i vitaminer og mineraler. Jeg er fremdeles mye dårlig, svimmel og trett, men jeg ser lysere på ting. Nå har jeg fått håpet og troen på at ting faktisk kan gå seg til etterhvert, og at jeg kan bli helt frisk en dag.

Forresten, om du har noen av symptomene under her så kan det være verdt å ta en blodprøve for å sjekke om du har lavt stoffskifte. Med medisiner kan man leve et helt normalt liv.

 • Manglende energi, utmattelse, tretthet.
 • Vektøkning.
 • Tiltaksløshet, depresjon, motløshet.
 • Sensibel, lettrørt.
 • Muskel- og leddsmerter.
 • Fryser lett.
 • Problemer med konsentrasjon og hukommelse.
 • Heshet.
 • Tørt hår, tørr hud, sprø negler.
 • Forstoppelse.
 • Søvnproblemer.
 • Sensitivitet for lyd, lys, støy.
 • Å tenke sakte og uklart.
 • Hevelse rundt øynene.
 • Lang restitusjonsperiode etter enhver aktivitet.
 • Varmeintoleranse.
 • Ofte halsbetennelse og influensa.
 • Muskelkramper.
 • Kronisk hodepine.
 • Kronisk rygg- og korsryggsmerter.
 • Må ofte opp om natten for å tisse.
 • Angst og panikkanfall.
 • Irritabel.
 • Humørsvigninger.
 • Brystsmerter.
 • Høyt blodtrykk.
 • Høyt kolesterol.
 • Hjertebank.
 • Amputert eller redusert sosialt liv utenom jobb eller studier.
 • Redsel for konfrontasjoner.
 • Klarer ikke jobbe 100%.
 • Tiltaksløshet.

Foto: Flash Alexander.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Ninni

  Så bra jobba!! Stå på vidare, så kryssar eg fingrane for at du berre vert betre og betre framover :-)

  28. august 2015 at 9:29 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for det!

   28. august 2015 at 10:15 pm Reply
 • victoria

  Ah, flink! Jeg har det og må ta piller, bajs

  28. august 2015 at 10:20 pm Reply
  • Caroline

   Å, kjipern!

   29. august 2015 at 6:36 am Reply
 • Maria

  Viktig å informera om dette! Eg var på grensa for medisinering for nokre år sidan, men det justerte seg litt opp også følte eg meg bedre. No mistenker eg kanskje at eg er litt på vei ned igjen, men no er eg vertfall klar over det, slik at eg ikkje blir livredd for at det er noko farleg. Det lønner seg å kjenna etter på kroppen! Glad på dine vegne at det ser lysare ut! #heiaheia<3

  28. august 2015 at 10:25 pm Reply
  • Caroline

   Håper du finner ut av det! ❤️ Tusen takk!

   29. august 2015 at 6:36 am Reply
 • Ingrid E

  Så bra prøvene var fine!

  29. august 2015 at 10:04 am Reply
  • Caroline

   Ja ❤️

   29. august 2015 at 10:10 am Reply
 • ida

  Så utrolig bra, Caroline! Dette var gøy å høre ^^

  3. september 2015 at 12:27 pm Reply
  • Caroline

   Yei!

   3. september 2015 at 2:34 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.