Den siste tiden i bilder

22. august 2015

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od lørdag alle mine fine lesere! Håper dere har det bra! Det har jeg, og det er så deilig. Jeg har vært mye plaget dette året med dårlig helse, spesielt svimmelhet og tretthet, og det har jeg vært omtrent helt spart for de siste ukene. Det er vanskelig å beskrive hvor deilig det er å føle at man er frisk og har overskudd, og jeg krysser virkelig fingrene for at det kan fortsette utover høsten. Jeg får trent 3-5 ganger i uken, får spist sunt og har gått ned i vekt. I tillegg har jeg fått vært mye sammen med venner og har fått opplevd mye av Bergen i deilig sommervær. Utrolig herlig at sommeren endelig kom, eller hva? Her kommer noen bilder fra fine ting jeg har opplevd de siste ukene.

Kafébesøk på «Amalies Hage» med fine Renate + en stykk fin Mio.

Jeg og Jørgen kjørte oss en rundtur på Askøy forrige lørdag. Der ligger «Butikk Josefine» med utrolig mye fint i. Verdt et besøk om skal til Askøy en dag.

På tirsdag bestemte vi oss spontant for å dra til byen på ettermiddagen fordi det var så fint vær. Det ble rødbetgryte til middag hos «Klosteret Kaffebar». Topp mat, som alltid!

Etter middagen spaserte vi ned til Verftet der mange badeglade mennesker hadde funnet veien. Dere så det kanskje på min Snapchat-story (@icarroi)?

Deretter gikk vi tur i Nordnesparken og så på alle som badet på Nordnes Sjøbad.

Vi avsluttet tirsdagskvelden på «Kaffelade» med appelsinjuice og kaffe. Utrolig fin kafé!

På torsdag spiste jeg frokost på «Colonialen» med Hilde, Ina og Christi. Etterpå gikk vi rundt og nøt det fine været før vi tok en kald drikke på «Kanel».

I dag sto vi opp tidlig for å rekke innom et loppemarked i byen. Jeg fikk meg tre fine bøker før vi begynte å rusle rundt nede ved Nøstet, rundt de fine trehusene der nede.

Vi gikk ned til Møhlenpris og «Nobel Bopel» for å spise brunsj. Jeg hadde aldri vært der før, men jeg ble så glad for at jeg endelig har tatt turen. Maten var bare nydelig! Det var litt dyrt der, men det er verdt det når de bruker så mye økologiske og lokale råvarer.

Nygårdsparken var ekstra fin i dag, med brudepar og greier.

På veien tilbake til byen igjen var det mange fine hus og ting.

Før vi dro hjem tok Jørgen en kaffe på «HEM», en utrolig stilig kafé med herlige møbler og stil. Så kjøpte vi brownies på «Bastant Bryggen» som er ukens lørdagsgodis, den nytes i dette øyeblikk fordi vi tok dem med oss hjem. Beste som finnes!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Ingrid E

  Høres ut som fine sommerdager! Hyggelig å høre at formen din har vært bedre :)

  22. august 2015 at 9:31 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det synes jeg og! Hehe.

   23. august 2015 at 7:22 am Reply
 • Marte

  Åh, alle bildene dine av Bergene er så fine,!
  Jeg har vært der mange ganger, men får så lyst til å ta med meg kjæresten (som er dansk, og aldri har vært der), å dra på weekendtur.
  Hilsen blaamerker på insta. :)

  23. august 2015 at 5:24 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! Kjærestetur til Bergen er så herlig!

   23. august 2015 at 7:22 am Reply
 • Synne

  Jeg blir så glad og stolt av Bergen når jeg ser de fine bildene dine :)

  23. august 2015 at 8:53 am Reply
  • Caroline

   Aw, tusen takk. Jeg elsker Bergen!

   23. august 2015 at 9:05 am Reply
 • cathwald

  Du tar så fine bilder!

  23. august 2015 at 10:43 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk ❤️

   23. august 2015 at 10:54 am Reply
 • ida

  Så utrolig fint at du har følt deg bedre de siste ukene! Det er jo kjempebra ^^ krysser fingrene for at det fortsetter!

  Tror nesten jeg må besøke Bergen i nærmeste fremtid etter å ha sett disse bildene. Virker som en veldig fin by!

  25. august 2015 at 5:18 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det må du! Si i fra om du vil ta en kaffe :)

   25. august 2015 at 6:23 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.