Anbefalte magasiner

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dette innlegget tenkte jeg å anbefalte dere to magasiner som jeg virkelig har sansen for, og som jeg har lest og kjøpt i lang tid. «Aftenposten Innsikt» og «Mat fra Norge» er begge magasiner produsert av Aftenposten, noe som i min verden er synonymt med kvalitet.

«Aftenposten Innsikt» har jeg faktisk lest i flere år nå, og jeg har lært så utrolig mye. Det er et magasin som utkommer elleve ganger i året, og gir deg utvalgte artikler fra anerkjente innsiktsmedier med et internasjonalt fokus, samt materiale fra skribenter og forskere – innenfor områdene politikk, samfunn, økonomi, klima, vitenskap, teknologi, kultur og trender. Dette er magasinet for deg som er nysgjerrig og interessert i å lære noe. Artiklene er aktuelle og veldig godt skrevet, pluss at bildene og illustrasjonene er fantastiske. Spør du meg er dette så mye mer verdt å bruke pengene sine på enn såkalte kvinnemagasiner. Sjekk ut hvordan du kan bli abonnent her.

«Mat fra Norge» er et magasin jeg kun har lest i noen måneder nå, men som jeg falt pladask for umiddelbart. Jeg har, som mange sikker har skjønt, blitt veldig interessert i mat og kosthold de siste årene. «Mat fra Norge» er et matmagasin med fantastisk innhold og fristende bilder. Det er magasinet som dyrker den ekte matgleden! Magasinet er et spesialmagasin om lokalprodusert mat og drikke, laget av ildsjeler – for ildsjeler. Her kan du oppdage norske delikatesser uten kunstige tilsetninger i et delikat reportasjemagasin. Du kan lese om ekte mat fra by til bygd, og få tips om hvordan du kan bruke råvarene på ditt eget kjøkken. «Mat fra Norge» kommer ut ti ganger i året, og er Norges mest leste matmagasin.

Og husk at om du begynner å abonnere på «Aftenposten Innsikt» og «Mat fra Norge» så vil du få tilgang til utrolig mange tidligere utgaver på mobil eller nettbrett, og der ligger det mye gull! Jeg bestiller alltid mine magasiner gjennom Bladkongen, det er en norsk samleside for magasiner.

 

8 kommentarer om “Anbefalte magasiner

  1. Helt enig i at Innsikt er et godt produkt. Liker også godt Kultur.

    .. men, håper du ikke oppfatter meg som frekk nå, men du har vel fått betalt for å skrive denne saken? Det høres veldig ut som reklame for bladkongen. Og om du er betalt skal innlegget merkes som reklame.

    1. Jeg får ikke betalt for innlegget, nei. Og om du ser på bloggen min har jeg tidligere skrevet mye om merking av sponsete innlegg. Om jeg får betalt vil jeg alltid merke det.

  2. Husker jeg unna meg en utgave av Aftenposten Innsikt som belønning etter at jeg var ferdig med samfunnsfagstudiet i år. Syns magasinet var veldig interessant. Har sansen for magasiner og aviser som presenterer litt mer innsiktsfullt og kunnskapsformidlende stoff (hei avansert språk). F.eks. så leser jeg så og si aldri VG eller andre slike aviser, men liker veldig godt magasinene som følger med, og leser heller det.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.