Spørsmålsrunde + nytt i livet

28. juli 2015

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har fått noen spørsmål i det siste og tenkte derfor det var passende med en spørsmålsrunde. Jeg kan samle noen av de spørsmålene jeg allerede har fått, men vil gjerne ha flere. Det er bare å fylle kommentarfeltet, jeg blir veldig glad for de som bidrar! Spør meg om kosthold, trening, overvekt, Bergen, litteratur, musikk og alt annet som faller dere inn.

Her i Bergen har det faktisk vært fint vær i dag, det er jo perfekt. Jeg har veldig, veldig lyst å bade i havet en dag, så krysser fingrene for noen flere dager med finvær. For de som ikke kjenner meg: jeg elsker å bade! Spesielt godt liker jeg å ligge under vann å se på fisker og slikt, det er bare magisk. Under vann blir man på en måte borte, og kommer til en ny verden. Jeg tror jeg må ta dykkerlappen en dag. Ellers har det skjedd litt nytt i det siste, som jeg tenkte å fortelle dere om. Forresten vil jeg gjerne høre hva som har skjedd i deres liv i det siste og!

 • Jeg har bestemt meg for å ikke drikke alkohol mer. Det er ikke det at jeg har drukket så mye før, men jeg har aldri likt alkohol, så jeg har bestemt meg for at jeg gidder ikke prøve å like det mer. Det går bare ikke. Derfor drikker jeg ikke mer.
 • Jeg har meldt meg på et kurs i selvhevdelse, fordi jeg virkelig trenger å stå mer opp for meg selv.
 • Jeg har begynt å like både koriander og persille, og det er ganske stort. Klarte ikke å spise det før. Nå gjenstår det å se om det samme vil skje med selleri og pastinakk (jeg tviler).
 • Jeg dropper sukkerstopp, jeg dropper alle prosjekter som krever mye energi. Fremover nå skal jeg fokusere på å bli frisk.
 • Når vi snakker om å bli frisk… Legen sier at stoffskiftemedisinen jeg bruker ikke hjelper noe, så jeg er spent på hva som skjer videre. Jeg har prøvd ut stoffskiftemedisin i forskjellige doser i ca. ett år nå.
 • Jeg savner å reise, allerede. Neste ferietur blir nok til Nord-Norge i mars/april neste år, men vi planlegger en stor tur til neste sommer. Kanskje blir det et cruise i Middelhavet! Jeg har veldig lyst å besøke både Frankrike, Tyrkia, Italia, Hellas og fastlands-Spania.
 • Jeg skal bli tante!!! Min lillesøster venter smått, og det er så spennende alt sammen. Gleder meg masse til å hilse på den lille når han eller hun kommer i januar/februar.

PS! Husk spørsmålsrunden da, dere.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

20 Comments

 • Christine

  Hva jobber du med?
  Hvordan møtte du mannen din?
  Hva er favoritt boken din?

  28. juli 2015 at 4:11 pm Reply
  • Caroline

   Takk for spørsmål!

   28. juli 2015 at 4:23 pm Reply
 • m

  Jeg lurte bare på om jeg kunne få lov å spørre om du tenker ofte på mat som du har lyst på? Eller at du bare har lyst til å gå tilbake til gamle vaner å «drite» i alt noen gang?
  Og hvordan klarer du å regne ut hvor mange kalorier det er i en middagsporsjon?
  Og hvorfor spiser du ikke brød? Er det pågrunn av karbohydrater eller like du det ikke?
  Jeg endrer også livsstil men jeg elsker brød. Det kan fort bli 2 måltider til dagen med brød, er dette dårlig?

  28. juli 2015 at 4:26 pm Reply
  • Caroline

   Takk for spørsmål.

   28. juli 2015 at 4:27 pm Reply
 • MartheB

  Lure på når det passe at æ ringe dæ tilbake<3 Savne dæ!!!! :)

  28. juli 2015 at 5:08 pm Reply
  • Caroline

   Haha, prøvde å ringe deg i dag!

   28. juli 2015 at 6:47 pm Reply
 • Enilorac

  Hvis du har lyst å møte andre som har, av ulike grunner, valgt å avstå fra alkohol, så kan du sjekke ut Juvente :) Jeg er så og si avholds selv fordi jeg ikke liker det, ikke kjenner at jeg har lyst eller behov for det. Så jeg drikker vel ca to ganger i året omtrent. Trives med det. Var innom Juvente et år, men det var ikke helt for meg… Ellers synes jeg du virker som et fornuftig menneske! :D

  29. juli 2015 at 2:03 pm Reply
  • Caroline

   Takk for kommentaren, og komplimentet :)

   29. juli 2015 at 7:14 pm Reply
 • m

  Hva går selvhevdelse kurs ut på?
  Ca hvordan så en dag ut for deg i matveien før du endret livsstil?
  Føler du at du går på en diett?
  Liker du å kjøpe klær?
  Føler du at du ikke kan kle deg i hva du vil pga vekten?
  Har du vært overvektig hele livet?
  Hva tror du utløste at du ble overvektig?
  Synes du det er eller var vanskelig å tro at noen kunne like deg på romantisk vis før du traff jørgen? Eller også stole på ham med en gang du traff ham?
  Hadde du ungdomskjærester?
  Hvorfor tror du samfunnet mener at feite folk ikke er verdt noen ting?
  Hva gleder du deg mest til akkuratt nå?
  Tror du at du kommer til å klare å unngå å ende tilbake i gamle rutiner?
  Føler du press på deg om at du ikke må gå opp i vekt igjen?
  Går du ned i vekt igjen for deg selv?
  Tror du det er andre flotte menn der ute som jørgen?
  Hvordan vil du beskrive jørgen?
  Ser du for deg barn i nermeste fremtid?
  Har du opplevd å få spise kick? at du bare dytter i deg alt du kommer over?
  Hvis ja hvordan har du stoppet det? Har du tips for å stoppe det?
  Har du et treningsprogram du følger og isåfall kan dele?

  29. juli 2015 at 7:08 pm Reply
  • Caroline

   Takk for spørsmål!

   29. juli 2015 at 7:16 pm Reply
 • isabel

  Selvfølgelig kommer finværet til Bergen når jeg flytter derifra. Kanskje…kanskje det er min feil at det har regnet sånn det siste året? hah. Krysser fingrene for at det holder seg uansett! :)

  29. juli 2015 at 10:42 pm Reply
  • Caroline

   Haha, tror sikkert ikke du er grunnen ;)

   30. juli 2015 at 9:00 am Reply
 • m

  Har du noen gode løpe sko å anbefale?
  Hvor pleier du å kjøpe klær?
  Tror du “normale” folk har kunnskap om kalorier? Hva er din oppfattning av dette?
  Hvordan tror du ca en person som ikke er på diett eller tenker over hva spiser spiser i løpet av en dag? Og hvor ofte er det greit å unne seg ting?
  Tror du det vanligste om folk spiser godteri er å bytte det ut med måltider? For jeg har regnet i kalorier og jeg kommer veldig fort opp i over 2000 når jeg ser hvordan andre spiser godteri.

  30. juli 2015 at 12:56 pm Reply
 • m

  Hvor mange km pleier du å løpe når du trener?
  Går du til treningssenteret bare for å løpe eller gjør du alltid noe utenom hvis du går dit?
  Liker du å løpe ute?

  30. juli 2015 at 1:46 pm Reply
 • G.M.

  Hei du! Kom over bloggen din når jeg var på ferie og leste den rett og slett fra perm til perm. Jeg liker den så godt, og må bare få sagt at du er utrolig bra!

  Synes det er veldig interessant å lese det du skriver om å være overvektig, for det er noe jeg også har tenkt mye på. Hvorfor er det greit å ikke behandle noen som et menneske bare fordi de har flere kilo på kroppen? Ingenting med vekten din dikterer om du kan være intelligent, generøs, morsom, talentfull, eller noe annet. Vil derfor gjerne lese mer av dine tanker om overvekt, men ser at mange spørsmål om dette har kommet over her. Så da velger jeg heller å spørre om:
  1. Hva gjør deg skikkelig glad?
  2. Når var sist du hadde latterkrampe?
  3. Hva er din favorittsang av The Smiths? (jeg vet, jeg vet, å velge bare én? du kan få lov til å nevne et lite utvalg om det er enklere)

  Ha en bra dag! ~

  30. juli 2015 at 5:35 pm Reply
  • Caroline

   Takk for verdens fineste kommentar! <3

   30. juli 2015 at 5:43 pm Reply
 • Caroline

  Når gråt du sist?
  Hvilke steder som du har reist til er dine favoritter?
  Hvilke steder står høyest på reiseønskelisten?
  Hva drømmer du om å oppnå akkurat nå?
  Hva er drømmejobben?
  Ønsker du å studere mer?
  Hva er det verste med å være overvektig?
  Liker du å bo i Bergen?
  Hva er dine favorittplasser i Bergen?
  Hvordan klarer du å kontrollere det du spiser og motivere deg til trening?

  30. juli 2015 at 8:07 pm Reply
  • Caroline

   Takk for spørsmål!

   30. juli 2015 at 8:08 pm Reply
 • Synne

  Du tenker så mye bra. Fokuser på å bli frisk, så kan du heller dra alle med deg på et sukkerstopp-prosjekt når du er i bedre form.

  31. juli 2015 at 8:43 am Reply
  • Caroline

   Takk <3

   31. juli 2015 at 10:06 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.