Onsdagsliste

15. juli 2015

Jeg hadde likt å se at listen også ble besvart av Carina, Camilla, Ingvild, Vilde, Angela, Ina, Reidun Beate, Gitte og Renate. Om det passer seg sånn.

Hva spiser og drikker du omtrent hver dag?
Ost, Mager Kesam, egg, honning, nøtter, frø, havre, melk, vann, te og smør.

Hva skulle du ønske du kunne spise og drikke omtrent hver dag?
Nystekt surdeigsbrød som smelter i munnen, sjokolade, sjokoladekake, perfekt kokt pasta, karamell, lakris, perfekt stekt indrefilet av okse, nypresset appelsinjuice, sjokolademelk, fet saus og yogurtis.

Hvilken bok leser du nå, og hva synes du om den?
Jeg leser «Odinsbarn» av Siri Pettersen. Jeg har strakt lest den ferdig, og jeg elsker den!

Hvordan har du det?
Sånn bortsett fra at jeg spiste noe i utlandet som jeg ikke tålte, og har vært syk i mange dager nå, så har jeg det veldig bra. Hurra for det!

Hvilken TV-serie ler du mest av?
Tror det må bli gode, gamle «Friends». Men jeg ler også godt av «Modern Family», «Big Bang Theory» og «New Girl».

Hvilke bøker har du veldig lyst til å lese?
«Råta» av Siri Pettersen og «Haikerens guide til galaksen» av Douglas Adams.

Hvilke podcaster hører du mest på for tiden?
«Mariell & Sara» (som snakker om livet generelt), «Psykobabbel» (interessant om psykologi) og «Lørdagsrådet» (Siri Kristiansen er fantastisk, og folk har så mange rare problemer).

Hva liker du best å se på norske TV-kanaler nå?
«Sommeråpent», spesielt minutt for minutt. Det går ikke akkurat så mye annet bra på TV for tiden?

Hvilken blogg liker du best akkurat nå?
Det må bli Siri med bloggen sirivil.no. Jeg har sjeldent lest så mye morsomt og så mye bra. Det er min humor, spot on!

Hva liker du å bruke tiden din til?
Jeg elsker å reise til nye steder, selvom det krever mye energi og penger. Også setter jeg pris på å lese, jeg skulle bare prioritert det oftere. Generelt er jeg glad i å være med Jørgen alene, og å finne på fine ting, bare oss to. Og, sist men absolutt ikke minst, mat. Jeg elsker mat, og jeg elsker å spise god mat. Særlig på kafé eller restaurant. Jeg elsker også følelsen av å ha vært til hjelp for noen, eller å være til nytte. Rett og slett gjøre gode gjerninger.

Hva er du mest redd for?
At livet mitt skal være overfladisk, og at det ikke skal ha noen betydning. Jeg vil ikke forsvinne, jeg vil være tilstede i mitt eget liv. Også er jeg redd for at jeg aldri skal klare å si nei oftere, jeg er redd for konflikter, jeg er redd for sterke personligheter (spesielt de som er frekke og slemme), jeg er redd for høyder, jeg er redd for å miste de jeg elsker, jeg er redd for at jeg ikke skal utfordre meg selv nok, jeg er redd for å møte nye mennesker, jeg er redd for å snakke foran andre og å være midtpunkt, jeg er redd for at jeg skal ta alle godene i livet mitt for gitt, jeg er redd for å bli dømt ut i fra utseende mitt og for at jeg skal surre bort tiden min.

Hva bryr du deg mindre om enn folk flest?
Sminke, at klær skal være moteriktig, alkohol, hud- og hår produkter, biler, skigåing og sjømat.

Hva bryr du deg mer om enn folk flest?
Katter og dyr generelt, mat og kosthold, helse og trening, fantasy, havet, foto, blogging, norsk film og norsk musikk.

Hvilke typer mennesker liker du?
Rolige, snille og behagelige. De som ikke sier alt de tenker (type ikke empatisk), som er overfladisk, som kun er opptatt av seg selv, som tar men ikke gir og som baksnakker andre. Nå skal det også sies at jeg dras mot mennesker som er naturlig morsomme, smarte (men som ikke må vise det hele tiden) og som tar sjanser. Jeg elsker å være med mennesker jeg kan lære noe av.

Når føler du det er mest behagelig å stå opp og legge seg?
Jeg liker å legge meg rundt kl 24, og å stå opp mellom 9 og 10. Jeg er vel kanskje et slags B-menneske da? Jeg er faktisk ikke sikker. Om jeg sover over ni timer blir jeg dårlig, så mellom åtte og ni timer er optimalt.

Hva er dine verste uvaner?
Jeg leter alltid etter skrivefeil når jeg leser bøker, og jeg finner dem alltid. Også får jeg på do sånn hele tiden, også på natten. Pluss at jeg liker å sjekke om dører er låst både to og tre ganger. Jeg tar også ting alt for mye innover meg, spesielt om jeg ser andre har det vondt.

Hva likte du å gjøre på barneskolen?
Jeg likte aller best når man fikk skrive norsk (bokmål) stil helt åpent, uten noen spesiell sjanger. Ellers likte jeg historie, samfunnsfag og norsk. Naturfag var også veldig interessant, men litt krevende.

Hva liker du best ved deg selv?
At jeg er kreativ, på mange måter. Og at jeg nesten alltid finner noe fint i andre mennesker.

Foto: Jordan Sanchez.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

5 Comments

 • Gitte

  Odinsbarn er så bra, liker at du liker den! Takk for at du tagget meg – har lagt ut svar her!

  16. juli 2015 at 8:44 pm Reply
  • Caroline

   Yeeeei!

   16. juli 2015 at 8:53 pm Reply
 • [Onsdagsliste] | I just wanna dance - Hverdagen sett fra et skeivt synspunkt i konstant bevegelse

  […] Jeg lånte denne listen fra Gitte, som igjen ble tagget av Caroline. […]

  22. juli 2015 at 10:12 am Reply
 • Ingvild

  Oi, dette innlegget havnet i relatert-kategorien her nede og vips ser jeg jo at du har linket til meg jo! Liiitt usikker på om jeg faktisk besvarte denne lista haha. Men uansett er det koselig å rote i arkivet ditt <3 Håper du smiler om dagen der hjemme i nord!!

  26. oktober 2016 at 6:41 am Reply
  • Caroline

   :) I do!

   26. oktober 2016 at 5:06 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.